Cool
Cobra 11 XXII./11.
2024.04.29 16:55 - 18:00
Cobra 11 XXII./11.
német akciófilm-sorozat,2016
4.4 - 125 szavazat
(ALARM FÜR COBRA 11 - DIE AUTOBAHNPOLIZEI 22)

Hulló csillagok

Mike és Lena, egy fiatal pár, benzinkutakat rabol ki, a rendőrök nem tudnak a nyomukra bukkanni. Végül egy tanú szolgál egy apró részlettel: mindkét rablónak kis csillag volt a csuklójára tetoválva. Az ügyészség a fiatal ügyésznőt, Sophie-t küldi a rendőrséghez, hogy segítse a nyomozók munkáját. Ám Sophie és az elkövetők múltja összekapcsolódik. Mind nevelőintézetben nőttek fel, ahol kegyetlenkedő nevelők áldozataivá váltak. Most bosszút akarnak állni.

Főszereplők: Erdogan Atalay, Daniel Roesner, Katja Woywood, Katrin Hess, Daniela Wutte, Niels Kurvin

A lélegzetelállító autósüldözések újra a képernyőn: a Cobra 11, az európai filmgyártás egyik legsikeresebb akciósorozata visszatér a képernyőkre. Semir Gerkhan és társa, az autópálya-rendőrség két renegát tagja nem kíméli magát, ha az autópályán közlekedők biztonságáról van szó. Autótolvajok, drogfutárok, fegyvercsempészek, menekülő gyilkosok és ámokfutó autósok - az autópálya-rendőrség szürkének aligha mondható hétköznapjainak visszatérő szereplői. Biztonsági öveket bekapcsolni! Indul a Cobra 11! 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
További információ?
Cobra 11 sorozat
A sorozat tartalma:
A lélegzetelállító autósüldözések folytatódnak. A Cobra 11, az európai filmgyártás egyik legsikeresebb akciósorozata visszatér a képernyőkre. Semir Gerkhan és Alex Brandt, az autópálya-rendőrség nyomozói nem kímélik magukat, ha az autópályán közlekedők biztonságáról van szó. Autótolvajok, drogfutárok, fegyvercsempészek, menekülő gyilkosok és ámokfutó autósok - Semir és Alex szürkének aligha mondható hétköznapjainak visszatérő szereplői. Biztonsági öveket bekapcsolni! Indul a Cobra 11!
Epic Drama

MŰSORAJÁNLÓ

Archie - Cary Grant élete
Bristol 1911: miután apja elmondta az ifjú Archie Leachnek, hogy meghalt az anyja, Archie egy akrobata csoportban lel új „családra". Miután New Yorkba utazott velük bohózat előadására, Archie Hollywoodba indul, ahol megnyerő külsejével új nevet szerez, ő lesz Cary Grant - és minden jól megy egészen addig, amíg az apja váratlanul fel nem hívja...  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat