Mozi+
Columbo: Hajnali derengés
2017.11.18 11:10 - 13:15
Columbo: Hajnali derengés
amerikai krimi,1974
4.4 - 178 szavazat
(COLUMBO: BY DAWN'S EARLY LIGHT)

Lyle C. Rumford ezredes úgy érzi, hogy hamarosan elveszíti vezetői pozícióját a Haynes Katonai Akadémián és ezzel együtt feltehetően katona-karrierje is véget ér. Mindezt okkal feltételezi az ezredes, hiszen William Haynes, az iskola igazgatótanácsának elnöke közli vele, hogy az akadémiát hamarosan egy koedukált gimnáziummá fogják alakítani. A mindenre elszánt ezredes taktikai stratégiát dolgoz ki, hogy megóvja a régóta fennálló iskola katonai mivoltát, továbbá saját karrierjét. Ez a stratégia egy ügyesen kitervelt gyilkosságot eredményez, melynek áldozata maga Haynes. A helyszínre érkező Columbo-nak pedig a katonai stratégiai manővereket is figyelembe vevő nyomozást kell lefolytatnia, hogy a tettest kézre kerítse.

Rendező: Harvey Hart

Főszereplők: Peter Falk, Patrick McGoohan, Bruce Kirby, Tom Simcox, Mark Wheeler 

Film: krimi/akció/kaland 
További információ?
Columbo sorozat
További információ?
Columbo: Hajnali derengés
A sorozat tartalma:
A sorozat főhőse, sok-sok néző kedvence a tétovának tűnő, szinte mindig a háttérben maradó, a fegyver használatát, az erőszakot kerülő, s a bűnügyekben az apró bizonyítékok gyűjtésére, észérvekre alapozó rendőr. Ő a legendás Los Angeles-i nyomozó: az elmaradhatatlan ballonkabátjában, kopottas kocsijával megjelenő Frank Columbo hadnagy, aki mindig felteszi az i-re a pontot, azaz a gyilkossági ügyben a kulcskérdést: "Csak még valamit..."
Egyéb epizódok
TLC

MŰSORAJÁNLÓ

Február 14-én új párkereső reality indul a TLC-n
Február 14-én indul a TLC-n a Szerelem és fordítás (Love and Translation) című új, párkereső reality, amelyben három amerikai férfi 12 nő között keresi a szerelmet egy tengerparti villában. Mi a bökkenő? Egyikük sem beszél angolul!  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 187 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat