AXN
Crossing Lines - Határtalanul III./1.
2018.02.18 10:05 - 11:10
Crossing Lines - Határtalanul III./1.
francia akciókrimi-sorozat,2015
0.0 - 0 szavazat
(CROSSING LINES 301 - REDUX)

Az ügyész, Sophie Baines nyilvánosságra hozza, hogy kulcsfontosságú tanúra bukkant, akinek segítségével bíróság elé állíthat egy háborús bűnöst. Baines-t hamarosan elrabolják. Michel Dorn tudja, hogy csupán egyetlen esélye van, hogy az ügyészt megtalálja, és Baines tanúját megvédje: újra fel kell állítania az ICC speciális bűnüldöző egységét, és segítségével el kell kapnia a háborús bűnöst és bandáját.

Főszereplők: Goran Visnjic, Elizabeth Mitchell, Donald Sutherland 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
A sorozat tartalma:
A Crossing Lines pörgős akciójelenetekkel teli krimisorozat. A történet főszereplői a Nemzetközi Büntetőbíróság (ICC) felügyelete alá tartozó különleges egység elit nyomozói, akiknek feladata az európai országhatárokon átnyúló bűnügyek felgöngyölítése. A különleges csapat a legkeményebb nemzetközi bűnesetek felderítésén dolgozik, félelmet nem ismerve üldözi a bűnözőket a világ minden táján. A sorozat bepillantást enged a csapat, hihetetlenül izgalmas munkájába, miközben a világ legegzotikusabb vidékeire kalauzolja el a nézőket.
Netflix Original

MŰSORAJÁNLÓ

Tovább kavarognak a titkok és a szenvedélyek a Bridgerton új évadában
A Bridgerton család nyolc szorosan összetartó testvére ismét visszatér, hogy szerelmet és boldogságot keressen London felső tízezerének társaságában a sorozat harmadik évadában, amely Jess Brownell vezetésével érkezik a Shondaland stúdiótól. Az új évadban Penelope Featherington (Nicola Coughlan) végre lezárja régi, meg nem valósult szerelmét Colin Bridgerton (Luke Newton) iránt, miután meghallotta, hogy Colin milyen lekicsinylően nyilatkozott róla az előző évadban.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat