M3 (online)
2017.10.15 12:15 - 13:10
Családi kör
magyar,1994
Sekli, a félszem

Gábort apja, a beígért közös olaszországi nyaralás helyett beiratja egy nyári, balatoni vitorlástáborba. Rövidesen kiderül, hogy a táborozók mind idősebbek a kisfiúnál, ráadásul kivétel nélkül jól szituált, elkényeztetett gyerekek. A fiú nem érzi jól magát és, hogy elnyerje társai figyelmét és szeretetét különböző történeteket talál ki. Mesél nekik láthatatlan barátjáról, a félszemű Sekliről, aki megvédi őt mindenkitől. Sekli egyben Gábor képzeletének sötétebbik fele, rábeszéli Gábort, hogy lopja el a gyerektábor vezetőjének pénzét, amiből meg tudja venni az áhított dzsekit. A lopás után Gábor sorsa már-már rosszra fordul, de Karcsi bácsi nem leplezi le a többiek előtt, sőt segít neki megszabadulni Seklitől.

Rendező: Mihályfi Imre

Főszereplők: Balogh Erika, Erdős Gabriella, Gáspár Sándor, Göttinger Pál, Horváth Anikó, Horváth Péter, Mihály Miklós, Miklós Marcell, Pogány Kati, Polgár Péter, Szilágyi Gergely, Tóth Enikő 

Film: dráma/melodráma 

Hallássérültek számára feliratozva!
Cool

MŰSORAJÁNLÓ

Május 5-én indul a ValóVilág12
Ismét megnyílik a ValóVilág Villa kapuja, amelyet mindenre elszánt játékosok lépnek át. Mindennapjaikat a nézők 24 órában követhetik nyomon az RTL+ streaming platformon, ahol a felhasználók teljes mértékben részesei lehetnek az eseményeknek.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat