Life TV
2018.03.29 14:05 - 15:00
Cukor, az édes gyilkos
új-zéland dokumentumfilm, 2014
(IS SUGAR THE NEW FAT?)

Cukorral kéred? Miért ne, mit árthat? De mit szólsz ahhoz, hogy kutatók szerint valójában a cukor a legfőbb oka az elhízás vagy a cukorbetegség világszerte tapasztalható, ijesztő mértékű növekedésének? Hinnéd-e, hogy a cukor valójában függőséget okoz? Tudtad-e, hogy ez az édesítőszer nemcsak az édességekben, hanem sokkal több élelmiszeripari termékben megtalálható?

Az egyre romló egészségügyi statisztikákért eddig a zsírban gazdag étrendet okolták, de mi van, ha más a bűnös? Nyomozóriporterünk azon kívül, hogy a téma szakértőivel és gyártókkal beszélget a cukor szerepéről életünkben és ételünkben, saját testén is kísérletet végez annak kiderítésére, hogy egészségesnek hitt életmódja tényleg mindentől megóvja-e. 

Információk: dokumentumfilm/reality 
History

MŰSORAJÁNLÓ

Titkok a homokban I.
A sivatagokról gyakran megfeledkezünk, amikor éghajlatváltozásról van szó, pedig a globális felmelegedés erősödésével a sivatagok a bolygó legsebezhetőbb helyei közé tartoznak. A heves homokviharok és az erózió egyre jobban átformálják a Föld száraz vidékeit, mindeközben pedig elképesztő felfedezések kerülnek napvilágra.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat