Epic Drama
Dalgliesh II./2.
2024.04.18 21:50 - 23:25
Dalgliesh II./2.
angol bűnügyi dráma sorozat,2022
4.3 - 8 szavazat
(DALGLIESH)

Venetia Aldridge ügyvédnő felmentést ér el a nagynénje meggyilkolásával gyanúsított Garry Ashe-nak; Venetia és kollégái között elmérgesedik a viszony, majd egy éjjel holtan találják az íróasztalánál.

Rendezte: Andrew Tohill, Ryan Tohill

Főszereplők: Bertie Carvel,Jeremy Irvine,Carlyss Peer,Jonjo O'Neill,Helen Aluko 

Sorozatok: dráma/melodráma 
További információ?
Dalgliesh sorozat
Inkább máskor?
06.13 21:50 Epic Drama (HD)
06.14 02:00 Epic Drama (HD)
A sorozat tartalma:
Ez a bűnügyi sorozat Angliában, az 1970-es évek közepén indul, az eseményeket P.D. James különösen rejtélyes nyomozójának szemszögéből látjuk, és Adam Dalgliesh pályáját napjainkig követjük, miközben szokatlan gyilkosságokat old meg és eltemetett titkokat tár fel. Az első epizódban a Nightingale House fiatal hölgyei elsajátíthatják a betegek ápolásának és vigasztalásának tudományát; amikor az egyik diákot brutálisan meggyilkolják, Adam Dalglieshre hárul a feladat, hogy leleplezze a gyilkost, aki úgy döntött, minden betegségre a gyilkosságot írja fel gyógymódként. A Dorset-i partvidéken játszódó második részben sötét vizsgálatot folytatnak egy különös, rokkantak gondozásával foglalkozó otthonban, ahol a gondozói közösség nem annyira gondoskodó, mint amennyire elvárható lenne. Az utolsó epizódban két férfi fekszik egy vértócsában a paddingtoni St Matthews templomban; az egyik egy hajléktalan nyugdíjas, a másik a Korona egyik minisztere. Dalgliesh kénytelen csúf és veszélyes családi titkok mögé nézni, hogy az igazságszolgáltatás kezére adja a gyilkosukat.
Egyéb epizódok
Viasat Explore

MŰSORAJÁNLÓ

Parti őrség SOS
Dokumentumfilm sorozat követi a Királyi Tengerészeti és Partvédelmi Ügynökség (MCA) mögötti kivételes embereket; kizárólagos hozzáférés és 12 hónap állt rendelkezésre az elkészítéshez; követjük a több csapatból álló szervezetet az szerte az UK területén, a merész kutatásoktól a mentőhelikopteres eseteken át egészen a végzetes bűnügyi tengeri vizsgálatokig.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat