RTL  (RTL Klub)
Dallas III./13-14.
2018.03.24 04:05 - 06:00
Dallas III./13-14.
amerikai filmsorozat,2014
(DALLAS 3)

Kutyaszorítóban; Végjáték

13.

A kartell elrabolja Ann-t és Emmát, arra kényszerítve Rylandet, hogy kétszerezze meg a szállítmányaikat, hogy még több kábítószert juttathassanak az Államokba. Ryland elmondja Bobby-nak, hogy elrabolták a nőket, és a szabadulásuk feltételét. A CIA-t is beavatják a dologba, de a kormány nem tesz lépéseket, mondván a Mexikóban uralkodó állapotok miatt fontosabb az ottani rendszer bebiztosítása. Bobby saját kezébe veszi hát az irányítást. Ráveszi a vasúti bizottságot, hogy tartsanak egy biztonsági gyakorlatot a határnál, mondván elavultak a gázcsövek és ha egy esetleges robbanás történne, a szakemberek legyenek felkészültek. A gyakorlat leple alatt pedig a kartell egy vonattal tudná oda-vissza csempészni a kábítószert.

14.

Bobby Emmát kéri cserébe azért, hogy biztosítsa a kartell drogszállítmányát, de Luis Ann-t adja ki. Johnny is felkeresi Luist és felajánlja neki egy üzlet keretében, hogy Emma helyett őt ejtse túszul. A férfi rááll a dologra. A CIA szervezett akciót kezdeményez El Pozolero ellen. Nicolast elfogása után a felmentéséhez arra kötelezik, hogy beszéljen meg egy találkozót a kartell vezérével, ám az akció meghiúsul, és Nicolas is megszökik.

Főszereplők: Linda Gray, Patrick Duffy, Josh Henderson, Jesse Metcalfe, Jordana Brewster, Julie Gonzalo, Brenda Strong, Mitch Pileggi, Emma Bell, Kuno Becker, Juan Pablo Di Pace 

Sorozatok: dráma/melodráma 

Hallássérültek számára feliratozva!
Digitális platformon eredeti hanggal is!
Viasat History

MŰSORAJÁNLÓ

Mítoszok: Az emberiség legnagyobb mítoszai III.
Már évezredek óta rabul ejtenek minket a legnagyobb mítoszok; megmagyarázhatatlan jelenségek, rejtélyes helyek, szupererővel bíró emberek -lehetséges, hogy a legendák többek szimpla fikciónál? A világ különböző tájain élő kutatók korunk legnagyobb rejtélyeit igyekeznek megoldani. A sorozat minden epizódjában a tudósok ősi sírokat tárnak fel, leleteket vizsgálnak meg, és a legendák eredetét kutató expedíciókra indulnak.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat