RTL  (RTL Klub)
PREMIER
Dallas III./5.
2018.01.20 10:50 - 11:40
Dallas III./5.
amerikai filmsorozat,2014
(DALLAS 3)

A zsarolás nagymesterei

Samantha nem nézi jó szemmel, hogy a fiának és Emmának viszonya van. Felszólítja, hogy szakítson a lánnyal, különben pórul jár. Johnny nem veszi komolyan, anyja pedig nem várt lépésre szánja el magát. Kihallgatja a kormányzó beszélgetését, és annak felvételével megzsarolja, hogy mondassa le a Vasúti Bizottság vezetőjét, az embert, aki engedélyezte a fúrásokat Southforkon. A helyére pedig Bobby-t ültesse. Chris kapcsolata egyre elmélyül Heatherrel, aki elmondja neki, hogy van egy fia. Emma meggyőzi Ann-t, hogy szakít Johnny-val, miután az asszony elküldi őt a birtokról, de ez csupán csak látszat. Ryland és Judith is azon fáradozik, hogy a fiatalokat elválasszák egymástól, mert tudják, hogy Johnny befolyásolja Emmát, és félő, hogy a lány újabb sötét titkokat fed fel előtte.

Főszereplők: Linda Gray, Patrick Duffy, Josh Henderson, Jesse Metcalfe, Jordana Brewster, Julie Gonzalo, Brenda Strong, Mitch Pileggi, Emma Bell, Kuno Becker, Juan Pablo Di Pace 

Sorozatok: dráma/melodráma 

Hallássérültek számára feliratozva!
Digitális platformon eredeti hanggal is!
HBO Max

MŰSORAJÁNLÓ

Március 8-án érkezik az HBO Maxra 2023 egyik legédesebb filmje
Az év családi musicale március 8-án érkezik az HBO Maxra szinkronos és feliratos változatban is! Paul King (Paddington) 2023 végén elhozta az év legédesebb filmjét! A sztárokkal teli musical óriási siker lett itthon és nemzetközi szinten is, Magyarországon több mint 270 ezren látták, világszerte pedig több mint 600 millió dollár bevételt hozott a stúdiónak.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 186 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat