Cool
Döglött akták V./15.
2017.12.20 18:15 - 19:10
Döglött akták V./15.
amerikai krimisorozat,2007
4.6 - 74 szavazat
(COLD CASE)

Rush és Valens átlépik az államhatárt, hogy egy gyanúsítottat visszaszállítsanak Philadelphiába. A férfiról azt gyanítják, hogy köze lehet egy nyolc hónapja eltűnt nő elrablásához. A férfi nagyon furcsán viselkedik, beismeri, hogy elrabolta Brendát, de nem hajlandó elárulni, hol van. A nyomozók találnak néhány befalazott pincét, ahol a magát John Smithnek valló férfi az elrabolt nőket tartotta. A nők végül meghaltak befalazott börtönükben, de egyik holttest sem Brendáé volt. Rush mindvégig azt érezte, hogy Brenda életben van valahol.

Főszereplők: Kathryn Morris, Danny Pino, John Finn, Jeremy Ratchford, Thom Barry 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
További információ?
Döglött akták sorozat
A sorozat tartalma:
Lilly Rush a philadelphiai gyilkossági csoport Döglött akták osztályát vezeti. A részleg olyan régi, akár több éves, elfelejtett ügyekkel foglalkozik, melyeket a nyomozás ideje alatt nem tudtak megoldani, ezért lezártak. Lilly korábban jó megérzéseit és éles eszét folyamatban lévő gyilkossági ügyek elkövetőinek felkutatásában és kihallgatásában vettette be. Most azonban olyan tanúk meghallgatását végzi, akiknek az élete időközben teljesen megváltozott az eset óta. Igazi megszállott detektív, aki a modern tudományt és technikákat hívja segítségül, hogy új nyomokat felfedezve megoldjon korábban megoldhatatlannak hitt ügyeket. Ha Lilly egy ügy kapcsán zsákutcába fut, tanácsot kér nagyra tisztelt mentorától, John Stillman főhadnagytól. Csapata tagjai között van Scotty Valens detektív, Rush megbízható és erős akaratú partnere, Will Jeffries nyomozó, aki régóta szolgál a testületnél, ezért fontos láncszem a múlthoz, és nem utolsósorban Nick Vera detektív, a kitartó zsaru, aki az esetek többségében határozottságával és rámenősségével szerez meg értékes vallomásokat.
SkyShowtime kiemelt

MŰSORAJÁNLÓ

A Mancs őrjárat: A szuperfilm március 26-án érkezik
A nagy sikerű rajzfilm, a Mancs őrjárat: A szuperfilm március 26-án érkezik a SkyShowtime kínálatába. A gyerekek kedvenc szuperkutyusai új kalandokkal térnek vissza, kiváló szinkronszínészek közreműködésével.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 191 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat