TV2
Doktor House VIII./11.
2018.03.25 14:40 - 15:40
Doktor House VIII./11.
amerikai orvos-sorozat,2004-2012
4.4 - 28 szavazat
(HOUSE, M.D. - NOBODY'S FAULT)

Senki sem hibás

Egy középiskolai tanár minden ok nélkül összeesik kocogás közben és mind a négy végtagjára megbénul. Később belső vizsgálatot indítanak az eset miatt, ahol mindenkit kihallgatnak, hogy vajon miért halt meg majdnem Chase a beteg kezelése közben...

Főszereplők: Hugh Laurie, Robert Sean Leonard, Omar Epps, Jesse Spencer, Peter Jacobson, Odette Annable, Charlyne Yi 

Sorozatok: dráma/melodráma 

Hallássérültek számára feliratozva!
További információ?
Doktor House sorozat
A sorozat tartalma:
Dr. Gregory House zord külseje és mogorva stílusa első látásra nem éppen bizalomgerjesztő. A különc orvos határozott elve ráadásul a következőképpen hangzik: a betegséget kell kezelni és nem a beteget, hiszen a betegeket csak arra "találták ki", hogy az orvosok munkáját nehezítsék... Öntörvényű, renitens alak, de kétségtelenül hatalmas szaktekintély. Kis csapata csupa lelkes és ígéretes fiatal neurológusból áll, akiket ő maga válogatott ki - persze sajátságos kritériumok alapján. Számára egy dolog fontos igazán: hideg fejjel megoldani az ügyet, vagyis felfedni a betegség mivoltát és bizonyítást nyerni. S még egy fontos információ Doktor House-ról: Igyekezz őt nem megzavarni délután egy óra körül, a kedvenc kórház-sorozata közben!
Viasat 3

MŰSORAJÁNLÓ

Március 8-án startol Dombóvári Istvánnal a Mém over
Jövő pénteken 20:00-kor a VIASAT3-on debütál Magyarország első, magyar fejlesztésű „mémshowja”, melynek minden adásában négy híresség mérkőzik meg egymással a mémbajnok címért. A Dombóvári István műsorvezetésével képernyőre kerülő talkshow-vetélkedőben a sztároknak az első körben egymás személyes – és általában kínos – történeteire, a másodikban pedig közéleti és bulvárhírekre kell megalkotniuk a leginkább passzoló mémet. A Mém over első adásaiban olyan hírességek mémesítik meg az életet, mint Ács Fruzsina, Fluor Tomi, Janklovics Péter, Járai Máté, Katz Dávid, Linczényi Márkó, Puskás-Dallos Peti vagy Rainer-Micsinyei Nóra.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat