TV2
Doktor House VIII./12.
2018.04.30 04:15 - 04:55
Doktor House VIII./12.
amerikai orvos-sorozat,2004-2012
4.4 - 28 szavazat
(HOUSE, M.D. - CHASE)

Chase

Dr. Robert Chase úgy tűnik, komolyan elbizonytalanodik a jövőjét illetően, azt követően, hogy az előző esetük során a páciens leszúrta őt. Hetek óta lábadozik és jól látható módon Dr. Gregory House-t okolja az eset miatt. Vajon tényleg így van? Akár egy újabb alapkövét veszítheti el a Dr. House által vezetett Team Dr. Cameron után.

Főszereplők: Hugh Laurie, Lisa Edelstein, Robert Sean Leonard, Omar Epps, Jennifer Morrison, Jesse Spencer 

ism. 
Sorozatok: dráma/melodráma 

Hallássérültek számára feliratozva!
További információ?
Doktor House sorozat
A sorozat tartalma:
Dr. Gregory House zord külseje és mogorva stílusa első látásra nem éppen bizalomgerjesztő. A különc orvos határozott elve ráadásul a következőképpen hangzik: a betegséget kell kezelni és nem a beteget, hiszen a betegeket csak arra "találták ki", hogy az orvosok munkáját nehezítsék... Öntörvényű, renitens alak, de kétségtelenül hatalmas szaktekintély. Kis csapata csupa lelkes és ígéretes fiatal neurológusból áll, akiket ő maga válogatott ki - persze sajátságos kritériumok alapján. Számára egy dolog fontos igazán: hideg fejjel megoldani az ügyet, vagyis felfedni a betegség mivoltát és bizonyítást nyerni. S még egy fontos információ Doktor House-ról: Igyekezz őt nem megzavarni délután egy óra körül, a kedvenc kórház-sorozata közben!
Spektrum

MŰSORAJÁNLÓ

Egy hét a holnapért a Spektrumon
Magyarországon 1990 óta április 22. a Föld napja, de maga a világnap már több mint 50 éve létezik. A világnap apropójából a Spektrum április 22-től kezdődően egész héten kiemelt figyelmet szentel az olyan műsoroknak, melyek a természet védelmét helyezik középpontba. Az adások körbejárják az emberi tevékenység környezetre gyakorolt hatását: lesz szó környezeti katasztrófákról, járványokról, a jelenlegi életmód fenntarthatóságáról, de a klímakatasztrófát segítő tudományos álláspontokról is többet tudhat meg a néző.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat