Sorozat+
PREMIER
Doktor Murphy V./5.
2024.05.10 15:10 - 16:10
Doktor Murphy V./5.
amerikai filmsorozat,2021
1.5 - 185 szavazat
(THE GOOD DOCTOR 5 - CRAZYTOWN)

Értékelések

Dr. Park és dr. Murphy egy idős ázsiai férfit látnak el, aki fajgyűlöletből fakadó erőszakos bűncselekmény áldozata lett. Noha ő tagadja, és nem is akar feljelentést tenni, lánya nem helyesli ezt a gyávaságot, ráadásul elmondása szerint nem ez volt az első alkalom. Miután Salen bevezeti az orvosok betegek általi értékelését, Shaun autizmusa miatt inkább negatív értékeléseket kap. Lea Shaun tudta nélkül átírja az értékeléseket, Shaun pedig boldog, hogy fejlődött.

Rendező: Rebecca Moline

Főszereplők: Freddie Highmore, Hill Harper, Richard Schiff, Christina Chang, Fiona Gubelmann, Will Yun Lee, Noah Galvin, Bria Henderson, Paige Spara 

Sorozatok: dráma/melodráma 
További információ?
Doktor Murphy sorozat
A sorozat tartalma:
Shaun Murphy, a fiatal és kivételesen tehetséges sebész teljesen felkavarja az ország egyik legrangosabb kórházának az életét. A profik nehezen tudnak mit kezdeni a fiatal sebésszel, aki autizmussal és Savant-szindrómával küzd. A kollégáihoz személyesen kapcsolódni képtelen Shaun ugyanakkor rendkívüli megoldásaival folyamatosan megkérdőjelezi kollégái rutinját, és kivételes adottságával nem csak lemondott életeket ment meg, hanem kollégái szakmai fejlődésében is felbecsülhetetlen segítségnek bizonyul.
Egyéb epizódok
Spektrum Home

MŰSORAJÁNLÓ

Saját gyártású sorozat új évada indul a pünkösdi hétvégén a Spektrum Home-on!
A pünkösdi hétvégén a Spektrum Home csatornán debütál az Álomkertek harmadik évada. Ez az évad elkalauzolja a nézőket Magyarország rejtett ékszerdoboz-kerteibe. Sütő Enikő és Szomoru Miklós műsorvezetésével a nézők különleges, lélegzetelállító kerteket fedezhetnek fel.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 91 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat