Duna TV
Don Matteo X./14.
2018.02.20 14:10 - 15:15
Don Matteo X./14.
olasz tévéfilmsorozat, 2015
4.6 - 450 szavazat
(DON MATTEO 10)

26/14. Sztriptíz a neten

A város egy elhagyatott gyalogos aluljárójában leütnek egy fiút, osztálytársai mindenfélét suttognak, Don Matteónak nem kevés munkájába kerül, hogy kihámozza az igazságot. Delia szerelmes a fiúba, de az inkább a lány mamájával szeretne kapcsolatba kerülni, aki egy vetkőzős oldalra regisztrált a neten. Gualtiero nem felejt, bosszút forral Tommasi és Cecchini ellen: minden rossz lépésüket feljegyzi és áthelyezéssel fenyegeti őket. Margherita egy átdorbézolt éjszaka után eltűnik, a két barát nagyon aggódik miatta. Arra gyanakszanak, hogy az ügyész elrabolta és valahol fogva tartja. Natalina és Pippo egy kártya-bajnokságon vesz részt, amiben távolról Albertónak is komoly szerep jut. A páros ugyan nem nyeri meg a versenyt, de Alberto egy wellness utalvánnyal lepi meg őket, amit nem fogadnak el. Tomas továbbra is bajban van a tartozásai miatt, ráadásul Sabrina féltékeny Laurára, hisz már csak egy hónap van hátra a lány büntetéséből.

Rendezte: Daniela Borsese, Jan Maria Michelini, Luca Bernabei, Monica Vullo

Főszereplők: Terence Hill, Nino Frassica, Simone Montedoro, Nathalie Guetta, Nadir Caselli, Laura Glavan, Francesco Scali, Andres Gil, Belén Rodríguez, Caterina Sylos Labini, Dalila Pasquariello, Dario Cassini, Gabriele De Pascali, Raniero Monaco Di Lapio, Sara Zanier 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 

HD adás!
Hallássérültek számára feliratozva!
Digitális platformon eredeti hanggal is!
További információ?
Don Matteo sorozat
A sorozat tartalma:
A sorozat főhőse Don Matteo egy olasz kisváros új plébánosa. Korábban misszionáriusként számos hasznos képességre tett szert, emellett a jó emberismeret és a logikus gondolkodás segíti abban, hogy epizódról-epizódra megoldja a felmerülő bűnügyeket. A rejtélyek megoldásában gyakran megelőzi a csendőrséget is.
History

MŰSORAJÁNLÓ

Rejtélykeresés Dan Aykroyddal
Tudta, hogy a második világháború idején Roosevelt egy szigorúan titkos támadást intézett Japán ellen – egy denevérsereggel? Vagy, hogy egyszerre három ember is életét vesztette egy lezuhanó uszkár miatt? Hallott már arról a Mexikó partjai mellett fekvő szigetről, melyet megcsonkított babák ezrei népesítenek be? És azokról a börtönökről, ahol a fogvatartottak néha új kecskeherével ébrednek? Ha még nem, akkor készüljön fel a hihetetlenre Dan Aykroyddal!  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 187 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat