Sorozat+
Dr. Csont I./3.
2017.10.22 03:00 - 04:00
Dr. Csont I./3.
amerikai krimisorozat
4.6 - 65 szavazat
(BONES)

Egy iskola titkai

Egy előkelő bentlakásos középiskolában, ahová fontos emberek és védett személyek gyermekei járnak, napok óta oszló holttestet találnak egy fára akasztva. Brennan és csapata munkához lát, és hamarosan kiderül, hogy magányos, befelé forduló diplomatagyerek az áldozat, a legvalószínűbb pedig az öngyilkosság. Booth ösztöne azonban mást súg, az iskola vezetői pedig mielőbb szeretnék elaltatni az ügyet...

Főszereplők: Emily Dechanel, David Boreanaz, Eric Millegan, TJ Thyne, Michaela Conlin, Jonathan Adams 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
További információ?
Dr. Csont sorozat
A sorozat tartalma:
Dr. Temperance Brennan, alias Dr. Csont briliáns, ugyanakkor meglehetősen magányos antropológus, akit megkörnyékez egy ambiciózus FBI-ügynök, Seely Booth, hogy kivételes tudásával segítsen az iroda megoldhatatlan ügyeinek a felderítésben. Feladata a legkülönfélébb bűncselekmények ismeretlen áldozatainak az azonosítása a holttestek megmaradt csontjainak alapján. A közös munka során, Booth és Dr. Brennan, valamint az irányításuk alatt dolgozó csapat újra és újra szembetalálja magát a nyomozást ellehetetlenítő korrupcióval és a meglehetősen hatékony helyi ellenállással.
Disney Channel

MŰSORAJÁNLÓ

Jön a Szörnyszakik 2. évada a Disney csatornára
A nagy sikerrel, 23 éve bemutatott Szörny Rt. rajzfilmből a Disney egy sorozatot készített, amely bemutatása után rögtön az egyik legnépszerűbb rajzfilm lett a Disney csatornán. A Szörnyszakik egy nappal azután játszódik, hogy a Szörny Rémlénytársaság elkezdte a gyerekek nevetését gyűjteni rémisztegetésük helyett, Iszony City energiaellátása érdekében. Az első évad áprilisi premiere után rögtön érkezik a második évad is a csatornára, május 6-án.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 16 szavazat