Cool
Dr. Csont VII./7.
2018.02.26 02:05 - 03:05
Dr. Csont VII./7.
amerikai krimisorozat,2011
4.6 - 65 szavazat
(BONES)

Börtönlázadás

Csontdarabok bukkannak elő egy vécéből, és Bones csapatának még a holttest azonosítása is nehezére esik. Egy lencseimplantátumnak köszönhetően azonban kiderül, hogy az áldozat fegyenc volt a közeli börtönben. Az FBI-nak nincs könnyű dolga, mert nem találják a gyilkos fegyvert, a rabok pedig nem beszélnek az áldozathoz fűződő viszonyukról. Bones egy börtönlázadás kellős közepén jön rá a titok nyitjára, ám ekkor megindul a szülés.

Főszereplők: Emily Deschanel, David Boreanaz, Michaela Conlin, TJ Thyne, Tamara Taylor, John Francis Daley, Patricia Belcher, Ryan O'Neal, Eugene Byrd, Andrew Leeds 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
További információ?
Dr. Csont sorozat
A sorozat tartalma:
Dr. Temperance Brennan, alias Dr. Csont briliáns, ugyanakkor meglehetősen magányos antropológus, akit megkörnyékez egy ambiciózus FBI-ügynök, Seely Booth, hogy kivételes tudásával segítsen az iroda megoldhatatlan ügyeinek a felderítésben. Feladata a legkülönfélébb bűncselekmények ismeretlen áldozatainak az azonosítása a holttestek megmaradt csontjainak alapján. A közös munka során, Booth és Dr. Brennan, valamint az irányításuk alatt dolgozó csapat újra és újra szembetalálja magát a nyomozást ellehetetlenítő korrupcióval és a meglehetősen hatékony helyi ellenállással.
Az évad tartalma:
Bones élete gyökeresen megváltozik, miután kiderül, hogy gyermeket vár Both-tól. Ez a változás az egész laboron végigsöpör, és magával ragadja Sweetset is, aki megpróbál keményebbnek látszani. Bár őszintén örül legkedvesebb munkatársai kapcsolatának, joggal fél attól, hogy kiszorul az életükből.
History

MŰSORAJÁNLÓ

Ősi idegenek
Az Ősi idegenek című műsor azt az ellentmondásos elméletet vizsgálja, mely szerint a földönkívüliek évmilliók óta látogatják a Földet. A dinoszauruszok korától az ókori Egyiptomig, a korai barlangrajzoktól a folyamatos, tömeges, egyesült államokbeli észlelésekig, a HISTORY sikersorozatának minden egyes epizódja történelmi mélységben vizsgálja az évszázados vitát övező kérdéseket, találgatásokat, a provokatív vitákat, az első kézből származó beszámolókat és a megalapozott elméleteket. Valóban meglátogatták a Földet az űrből érkező intelligens lények évezredekkel ezelőtt?  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat