Cool
Dr. Csont VI./19.
2017.12.10 21:00 - 22:00
Dr. Csont VI./19.
amerikai krimisorozat,2010-2011
4.6 - 65 szavazat
(BONES - THE FINDER)

A kincsvadász

Florida mocsárvidékén egy emberi hullára bukkannak, akiről Booth kideríti, hogy egy múzeum alkalmazottja volt. A múzeumból egy értékes térkép tűnt el, amelyen a spanyol kincses-flotta egyik elsüllyedt hajójának lelőhelye látható. Booth, ha vonakodva is, de felkéri egy volt katonatársát, hogy segítsen felkutatni a térképet. Walter Sherman nem csak iraki veterán, de végletesen paranoiás is, ugyanakkor szinte természetfeletti képességei vannak az eltűnt dolgok megtalálására.

Főszereplők: Emily Deschanel, David Boreanaz, Eric Millegan, TJ Thyne, Michaela Conlin, Jonathan Adams 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
További információ?
Dr. Csont sorozat
A sorozat tartalma:
Dr. Temperance Brennan, alias Dr. Csont briliáns, ugyanakkor meglehetősen magányos antropológus, akit megkörnyékez egy ambiciózus FBI-ügynök, Seely Booth, hogy kivételes tudásával segítsen az iroda megoldhatatlan ügyeinek a felderítésben. Feladata a legkülönfélébb bűncselekmények ismeretlen áldozatainak az azonosítása a holttestek megmaradt csontjainak alapján. A közös munka során, Booth és Dr. Brennan, valamint az irányításuk alatt dolgozó csapat újra és újra szembetalálja magát a nyomozást ellehetetlenítő korrupcióval és a meglehetősen hatékony helyi ellenállással.
Net4+ Sport

MŰSORAJÁNLÓ

Újra a Network 4 közvetíti az IndyCar-t
Rengeteg technikai fejlesztéssel, átalakult mezőnnyel és új helyszínekkel startol az idei IndyCar szezon, amelyet idén is a Network4 Media Group felületein követhetnek a magyar rajongók. Az idei év számos újdonságot tartogat az új és a régi nézők számára is.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 191 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat