Jocky TV
Dr. Csont XI./2.
2024.05.25 20:00 - 21:00
Dr. Csont XI./2.
amerikai krimi sorozat,2015
4.6 - 65 szavazat
(BONES XI. - THE BROTHER IN THE BASEMENT)

Bajtársak

Brennan és régi-új csapata tovább folytatja a kutatást Booth után. Ahogy még több holttest kerül elő, a gyanúsítottak száma is növekszik. Az FBI új digitális elemzőt küld Angela segítségére. Az ügy ráébreszti Brennant, hogy hiba volt felmondania, és visszakéri az állását, ami azonban nem várt feszültséget szül Cam és Arastoo közt.

Rendező: Dwight Little 

ism. 
Sorozatok: krimi/akció/kaland 
További információ?
Dr. Csont sorozat
Inkább máskor?
05.22 01:20 Prime (HD)
05.22 21:00 Jocky TV
A sorozat tartalma:
Dr. Temperance Brennan, alias Dr. Csont briliáns, ugyanakkor meglehetősen magányos antropológus, akit megkörnyékez egy ambiciózus FBI-ügynök, Seely Booth, hogy kivételes tudásával segítsen az iroda megoldhatatlan ügyeinek a felderítésben. Feladata a legkülönfélébb bűncselekmények ismeretlen áldozatainak az azonosítása a holttestek megmaradt csontjainak alapján. A közös munka során, Booth és Dr. Brennan, valamint az irányításuk alatt dolgozó csapat újra és újra szembetalálja magát a nyomozást ellehetetlenítő korrupcióval és a meglehetősen hatékony helyi ellenállással.
Az évad tartalma:
Brennen és Booth között újra felüti a fejét a bizalmatlanság, és ez újra próbára teszi a kapcsolatukat. Az intézetben is nagy a felfordulás, Bones helyére nem találnak megfelelő szakembert, ráadásul a csapat vezetője, Saroyan nem mer döntést hozni.
Egyéb epizódok
Net4+ Sport

MŰSORAJÁNLÓ

A DTM összes futama a Network4 csatornáin lesz látható
A Network4 nézői 2024-ben láthatják a DTM összes futamát, Kiss Norbert (Norbi) menetelését a Truck Racingben, valamint a Formula 4 Italian Championship versenysorozatot is. A médiacég a most megszerzett médiajogokkal tovább bővíti amúgy is jelentős motorsport portfolióját.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 91 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat