RTL Gold
Dr. Tóth 16.
2017.11.18 10:00 - 11:00
Dr. Tóth 16.
tippek és tanácsok az egészséges élethez,2014
Öt kellemetlen tünet 40 felett

Az idő múlását sok nő nehezen tudja elviselni. Súlygyarapodás, kimerültség, hőhullámok. Ez csak néhány tünet, amivel szembe kell, hogy nézzenek a hölgyek a változókorban. Dr. Tóth bemutatja, milyen módszerekkel enyhíthetünk a menopauza tünetein.

Ki ne álmodna tökéletesen formás idomokról? A gyors és hatásos fogyás érdekében sokszor hajlamosak vagyunk óriási hibákat elkövetni az étkezésünkben. Dr. Tóth dietetikus szakértő segítségével feltérképezi a legdrasztikusabb diéta típusokat és azok veszélyeit.

Mindannyian hallottunk már ősi szépségápolási praktikákról. Irigylésre méltó a brazil nők gyönyörű haja vagy az oroszok hölgyek makulátlan bőre. Dr. Tóth különböző nemzetiségű vendégei elárulják, mivel tartják fent szépségüket.

Hátfájdalom, fáradékonyság, koncentráció zavar, méregtelenítés. Dr. Tóth alternatív gyógymódok segítségével ad tippeket a felsoroltakkal kapcsolatban. Továbbá részletes betekintést nyújt a reflexológia tudományába, bemutatja, mi az a köpölyözés, valamint hasznos ötleteket ad egy elfeledett fűszer pozitív hatásairól.

 

Tudomány: gyógyítás/pszichológia/fiziológia 
Viasat History

MŰSORAJÁNLÓ

Műsorblokk: Róma vagy Egyiptom
Titánok küzdelmének lehetünk tanúi, ahogy az ókori Egyiptom és Róma verseng a Viasat History műsorán! Mindkét kor hatott mai világunkra; az egyiptomiak kiemelkedő matematikusok voltak, terület-és térfogatszámítási elveiket ma is használjuk; és a rómaiak nélkül nem lenne ilyen út-és vízvezeték rendszerünk.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat