RTL Gold
Dr. Tóth 17.
2017.11.18 11:00 - 12:00
Dr. Tóth 17.
tippek és tanácsok az egészséges élethez,2014
Álmaink üzenete

A legtöbben álmodtunk már olyat, hogy zuhanunk, vagy, hogy futni akarunk, de egyszerűen nem tudunk. Dr. Tóth egy pszichológus segítségével utánajár, mit üzenhetnek álmaink. Bemutatja, hogy mit jelenthetnek a tipikus álmok, és tanácsokat ad arra is, mit tegyen, aki nem szokott emlékezni az álmaira.

Gondolta volna, hogy csókolózással 34 arcizmot mozgathatunk meg és akár 12 kalóriát is elégethetünk? Dr. Tóth viszont most arra is figyelmeztet, hogy milyen betegségeket kaphatunk el partnerünktől csókolózás közben, ha nem figyelünk a másikra.

Legtöbben nem tulajdonítunk neki jelentőséget, mégis komoly figyelmeztetőjelként szolgálhat. Ez pedig nem más, mint vizeletünk színe. Dr. Tóth tabuk nélkül mondja el, hogy mire kell feltétlenül odafigyelnünk.

Dr. Tóth három otthoni szépségápolási praktikát leplez le, melyekről kideríti, hogy valóban működnek-e. Vajon tényleg jót tesz a ricinusolaj a hajnak, a szódabikarbóna a fognak, a banános-mézes pakolás pedig az arcbőrnek? Dr. Tóth utánajár.

 

Tudomány: gyógyítás/pszichológia/fiziológia 
BBC Earth

MŰSORAJÁNLÓ

Szuper sebészek
Ismerkedjen meg a világ legjobb sebészeivel, akik rákos betegeknek életéért küzdenek. A Baby Surgeons készítőinek új dokumentumfilmjében egy úttörő sebészcsapat és pácienseik történetét követjük nyomon a világ vezető rákkezelő intézetében, a The Royal Marsden kórházban.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 191 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat