RTL Gold
Dr. Tóth 18.
2017.11.16 05:50 - 06:45
Dr. Tóth 18.
tippek és tanácsok az egészséges élethez,2014
Édesítőszerek vagy cukor?

El tudják képzelni, hogy mekkora mennyiségű cukrot viszünk be szervezetünkbe évente? Dr. Tóth rávilágít erre a döbbenetes adatra, utánajár a cukor szervezetre gyakorolt káros hatásainak, valamint alternatív megoldásokat ajánl édesszájúaknak. Az adásból egyértelmű válaszokat kaphatunk cukor kontra édesítőszerek témában.

Levegő nélkül nincs élet - halljuk számtalanszor, de vajon belegondolunk, hogy mi is zajlik szervezetünkben levegővételkor? Dr. Tóth betekintést nyújt a tüdő rejtelmeibe, és elmondja, mivel árthatunk, és mivel támogathatjuk tüdőnk megfelelő működését!

Gondolták volna, hogy léteznek olyan étel-gyógyszer kombinációk, melyek akár végzetesek is lehetnek? Dr. Tóth elmondja, mely gyógyszerek szedése mellett milyen élelmiszerek fogyasztása tilos.

Sok nőre igaz, hogy a magassarkúk szerelmese. De vajon tudnak arról, hogy ezek akár az egész testre káros hatással lehetnek? Dr. Tóth bemutatja a tűsarkú káros hatásait.

 

Tudomány: gyógyítás/pszichológia/fiziológia 
TV2

MŰSORAJÁNLÓ

Új török sorozat indul a TV2-n márciusban
Új török krimisorozat indul a TV2-n március 18-tól. A Hazugságok börtönében nem szokványos szerelmi dráma, hanem egy lebilincselő családi történet, tele rejtélyekkel.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 196 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat