RTL Gold
Dr. Tóth 19.
2017.11.16 23:00 - 2017.11.17 00:00
Dr. Tóth 19.
tippek és tanácsok az egészséges élethez,2014
Intim fájdalom

Gyógyszereket általában akkor szedünk, ha valamilyen egészségügyi problémánk van. De mi történik akkor, ha valaki a tabletták rabjává válik? Dr. Tóth kideríti, miért okoznak függőséget bizonyos gyógyszerek, és hogy mit tehet az, aki ilyen helyzetbe kerül.

Kényes téma, Dr. Tóth mégis tabuk nélkül beszél róla és megmutatja, hogy melyek azok a betegségek, amik miatt fájhat az intim együttlét, valamint egy sokak számára ismeretlen betegséggel, a vulvodyniával is megismerkedhetnek a nézők.

Vitaminokat a legtöbben szedünk, de vajon tisztában vagyunk vele, hogy melyik mire jó pontosan? Dr. Tóth elárulja, miért fontos a szervezet számára az A, B, C, D és E vitamin bevitele.

Dr. Tóth egy játékos kvízen keresztül mutatja be, hogy melyik ízt hol érezzük a nyelvünkön, hol izgatja ízlelőbimbóinkat a sós, az édes, a savanyú, a keserű és a csípős íz!

 

Tudomány: gyógyítás/pszichológia/fiziológia 
BBC Earth

MŰSORAJÁNLÓ

A rák feldolgozása Hannah Fry-jal
Amikor a matematikust és műsorkészítőt, Hannah Fry-t méhnyakrákkal diagnosztizálják, oly módon veszi fel a harcot ellene, amit a legjobban ismer: dokumentumfilmet készít. Hannah a rákkezeléséről szóló nyers és személyes anyagokat kombinálja jól ismert intelligenciájával és kíváncsiságával, így ez a dokumentumfilm minden korábbitól eltér.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 186 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat