RTL Gold
Dr. Tóth 20.
2017.11.18 05:50 - 06:45
Dr. Tóth 20.
tippek és tanácsok az egészséges élethez,2014
Öt dolog, amit érdemes kihagyni a bevásárlásnál

Gondolták volna, hogy a napi bevásárlásnak lehet akár egészségkárosító hatása is? Nem biztos, hogy mindent tudunk azokról az élelmiszerekről, amelyeket nap, mint nap a kosarunkba pakolunk. Számos terméket egészségesnek hiszünk, ám sok esetben tévedhetünk. Dr. Tóth elmondja, melyek azok, amiket érdemes kihagyni a bevásárlásnál, vagy figyelni kell milyen mennyiségben fogyasztjuk.

A nyirokcsomókról már mindenki hallott, de vajon tudjuk, hogy milyen szerepet töltenek be szervezetünkben? Dr. Tóth betekintést nyújt, hogy mire kell figyelnünk velük kapcsolatban.

Ma már köztudott, hogy a túlzott cukorfogyasztás káros. Azonban nem feltétlenül kell lemondanunk az édes ízekről, ha egészségesek akarunk maradni. Dr. Tóth megmutatja, hogy cukor helyett milyen lehetőségek állnak rendelkezésünkre, melyekkel édesebbé tehetjük életünket!

Gondoltak már arra, hogy a lefekvés előtti utolsó lépések befolyásolhatják egészségünket? Dr. Tóth bemutatja, hogy mi az a négy lépés, amelyet mindenképpen ajánlatos beiktatni az alvás előtti teendők közé.

 

Tudomány: gyógyítás/pszichológia/fiziológia 
TLC

MŰSORAJÁNLÓ

Visszatér a TLC legprovokatívabb társkereső realityje
Visszatér a TLC-re a popkulturális szenzációvá vált MILF Manor című (korábban Szingli Anyák Paradicsoma néven volt elérhető) provokatív randizós sorozat. A szexi, sikeres MILF-ek új csapata keresi a szerelmet az új évadban, amely egy igazán megdöbbentő csavar mellett számos váratlan fordulatot és meglepetést tartogat.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat