RTL Gold
Dr. Tóth 26.
2017.11.27 23:00 - 2017.11.28 00:00
Dr. Tóth 26.
tippek és tanácsok az egészséges élethez,2015
Amit a sztentről tudni kell

Ön tudja mi az a sztent? És gondolta volna, hogy ez akár életet is menthet? A sztent egy hálós falú, fémből készült kis cső, amit az elzáródó erekbe helyeznek fel műtéti úton, hogy megakadályozzák a szívinfarktust. Dr. Tóth ezt az eljárást mutatja be a stúdióban, és az infarktus kialakulásáról valamint következményeiről is beszél. Sőt, aki Dr. Tóth-tal tart találkozhat egy hölggyel, aki több ételmentő sztent műtéten is keresztülesett már. Elárulja tapasztalatait.

Rohamokban jelentkező nehézlégzés, mellkasi szorítás, fulladás, vörös, viszkető szemek. Az asztmáról nap, mint nap hallhatunk, legtöbbünk testközelből is ismeri. De vajon tudjuk-e, mitől alakul ki és hogyan érdemes kezelni? Dr. Tóth megosztja velünk.

A haj számtalan ok miatt hullhat, leggyakrabban valamilyen betegség áll a hátterében. De mi van akkor, ha a hajhullás a korral jár? Dr. Tóth bemutatja ezt a jelenséget.

Tabu téma, pedig a lakosság nagy részét érinti. Ez pedig nem más, mint a szájszag. Dr. Tóth utánajár a rossz szájszag okainak, majd egy kvízjátékon keresztül megoldásokat is kínál.

 

Tudomány: gyógyítás/pszichológia/fiziológia 
Disney+ kiemelt

MŰSORAJÁNLÓ

Karl Lagerfeldről szóló sorozat érkezik a Disney+-ra
A 6 epizódból álló sorozat először rántja le a leplet a divat legrejtélyesebb tervezőjének, Karl Lagerfeldnek a megjelenéséről, a csillogás mögötti egóharcokról, a grandiózus partikról és a pusztító szenvedélyekről, amelyek Karl életét övezték, mielőtt világhíres Lagerfeld lett.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat