RTL Gold
Dr. Tóth 27.
2017.11.28 23:00 - 2017.11.29 00:00
Dr. Tóth 27.
tippek és tanácsok az egészséges élethez,2015
Három fájdalom, ami rákra utalhat

A fájdalom, mint tünet az emberi test jelzőlámpája. Számtalan olyan fájdalomtípus létezik, amit legalább egyszer már mindenki tapasztalt magán: fejfájás, fájdalom a tüdőben, vagy épp a csontjainkban. Dr. Tóth hasznos információ alapján megtanulhatjuk megfigyelni a három leggyakoribb fájdalom típust, ami akár rákra is utalhat.

Egy nagyon egyszerű vizsgálattal, egy kiskanalat használva azonnal felmérhetjük fogaink állapotát.

Dr. Tóth megmutatja, hogyan ismerhetjük fel a nem látható fogszuvasodást. Sőt, fogunk állapotának megőrzése érdekében fontos tanácsokat kaphatunk a fogzománcot védő, illetve károsító élelmiszerekről.

Visszatér a kamaszkor! Olyan tünetek, mint a kisebb-nagyobb pattanások, arcon előbukkanó szőrszálak és a bőr állagának változása csak úgy, mint kamaszkorunkban, harminc felett újra megjelenhetnek. Dr. Tóth segít a bosszantó tünetek kezelésében.

Legvégül Dr. Tóth bemutatja a nők és - egyben a férfiak - egyik legbosszantóbb tünet együttesét, a hölgyeknél havonta jelentkező pre-menstruációs szindróma okait és megoldásait.

 

Tudomány: gyógyítás/pszichológia/fiziológia 
Viasat History

MŰSORAJÁNLÓ

Műsorblokk: Róma vagy Egyiptom
Titánok küzdelmének lehetünk tanúi, ahogy az ókori Egyiptom és Róma verseng a Viasat History műsorán! Mindkét kor hatott mai világunkra; az egyiptomiak kiemelkedő matematikusok voltak, terület-és térfogatszámítási elveiket ma is használjuk; és a rómaiak nélkül nem lenne ilyen út-és vízvezeték rendszerünk.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 191 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat