RTL Gold
Dr. Tóth 40.
2017.12.15 23:00 - 2017.12.16 00:00
Dr. Tóth 40.
tippek és tanácsok az egészséges élethez,2015
Fogyás 30, 40, 50 évesen

20 évesen az ember még könnyen azt gondolhatja, hogy bármit megehet komolyabb következmények nélkül. Aztán telik múlik az idő, testünk elkezd átalakulni. A jó hír azonban az, hogy van megoldás. Dr. Tóth megmutatja, mi is az pontosan.

Ön is többször felébred éjszaka látszólag ok nélkül? Gyakran fáj a feje, nyaka, esetleg visszatérő migrénnel küzd? Belegondolt már abba minek a tünetei lehetnek ezek? Nem hinné, de a problémák hátterében az éjszakai fogcsikorgatás is állhat. Dr.Tóth megvizsgálja, milyen következményei lehetnek rossz szokásunknak.

Mióta a mobiltelefon létezik, örök kérdés, hogy ártalmas-e az egészségünkre. Mennyiben károsítják a rádióhullámok szervezetünket? Mi az igazság? Dr. Tóth egy épületbiológus szakember segítségével vizsgálja a környezetünkben lévő eszközök sugárzását.

Gyakran jár moziba? Nem tudja kihagyni a nassolni valókat? Dr. Tóth mozikvízéből megtudhatja, melyiket érdemes fogyasztania, ha nem akarja terhelni szervezetét.

 

Tudomány: gyógyítás/pszichológia/fiziológia 
Epic Drama

MŰSORAJÁNLÓ

Maigret II. évad
A Georges Simenon könyvein alapuló sorozat friss adaptációja a fiktív francia detektív, Jules Maigret történeteit mutatja be Rowan Atkinson főszereplésével.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat