RTL Gold
Dr. Tóth 46.
2017.12.25 23:00 - 2017.12.26 00:00
Dr. Tóth 46.
tippek és tanácsok az egészséges élethez,2015
Tévhitek a rákról

Létezik egy rettegett betegség, mely emberek millióit érinti. Ez nem más, mint a rák. A daganatos betegségekkel kapcsolatban számtalan tévhit kering a köztudatban mind a megelőzésével, mind a gyógyításával kapcsolatban. Dr. Tóth utánajár, hogy melyek ezek, illetve kideríti, hogy melyik tévhit igaz, és melyik nem.

Szinte mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy a magas koleszterinszint komoly betegségekhez is vezethet. De vajon tisztában vagyunk azzal, hogy mit is jelent ez pontosan? Dr. Tóth elmondja, hogy mennyi az ideális koleszterinszint, valamint megoldásokat is kínál ennek a megőrzésére.

Sokan szenvedünk a visszér jelenségével, mégsem foglalkozunk vele igazán, pedig ez nem csupán esztétikai hiba. Gondolta volna, hogy tehetünk ellene és a megelőzésre is van lehetőség? Dr. Tóth ennek is utánajár.

Vajon mennyi kalóriát viszünk be a szervezetünkbe azokkal az ételekkel, melyekről sosem mondanánk le? Dr. Tóth kideríti, mennyi idő alatt lehet ledolgozni a felesleges kalóriákat!

 

Tudomány: gyógyítás/pszichológia/fiziológia 
Epic Drama

MŰSORAJÁNLÓ

Archie - Cary Grant élete
Bristol 1911: miután apja elmondta az ifjú Archie Leachnek, hogy meghalt az anyja, Archie egy akrobata csoportban lel új „családra". Miután New Yorkba utazott velük bohózat előadására, Archie Hollywoodba indul, ahol megnyerő külsejével új nevet szerez, ő lesz Cary Grant - és minden jól megy egészen addig, amíg az apja váratlanul fel nem hívja...  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat