RTL Gold
Dr. Tóth 52.
2018.04.28 11:00 - 12:00
Dr. Tóth 52.
tippek és tanácsok az egészséges élethez,2015
Az álmatlanság krónikája

Számtalan zavaró apróság létezik, amiről nem is gondolnánk, hogy befolyásolja álmainkat, mégis sokszor megzavar bennünket abban, hogy mélyen átaludjuk az éjszakát. Dr. Tóth az álmatlanság krónikáját fedi fel és sorra veszi mindazt, amit rosszul csinálhatnak azok, akik rosszul alszanak.

Mostanában egyre többet hallhatunk a bizonyos E-számokról. De vajon tudjuk-e, hogy mik ezek pontosan, és hogy milyen hatással lehetnek egészségünkre? Dr. Tóth egy élelmiszeripari mérnökkel együtt segít eligazodni a különféle adalékanyagok között a stúdióban berendezett mini laboratóriumban.

Megszokhatták már, hogy Dr. Tóthnál nincsenek tabuk. Akár a vegyi adalékanyagok, vagy akár a rendszertelen táplálkozás az, ami bizony székrekedést okozhat. Nagyon gyakori, bárkinél előfordulhat, ezért érdemes megfogadni a hasznos tanácsokat, a probléma leküzdésére.

 

Tudomány: gyógyítás/pszichológia/fiziológia 
Love Nature (HD / 4K)

MŰSORAJÁNLÓ

Írország vadregényes szigeteire kalauzol a Love Nature új sorozata
Ez a látványos, Írország atlanti-óceáni szigeteinek vadon élő csodáit bemutató sorozat három évig készült. Az Atlanti-óceán vad partvidékének életét egy éven át követjük, így láthatjuk, hogy minden évszak új kihívások elé állítja az elszigetelt sziklákon menedéket találó élőlényeket. Akár a téli viharok, akár a nyári ködök uralkodnak, ezeken a vad szigeteken rendkívüli vadvilág látványa tárul elénk.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 16 szavazat