RTL Gold
Dr. Tóth 5.
2018.02.16 23:00 - 2018.02.17 00:00
Dr. Tóth 5.
tippek és tanácsok az egészséges élethez,2014
Szembeszállunk a stresszel!

Munkahelyi problémák, párkapcsolati válságok, család, befizetetlen csekkek... és még sorolhatnánk! Már-már a napi rutin része lett a stressz, nem túlzás állítani, hogy szinte minden embert érint. Dr. Tóth beszél a kiváltó okokról és következményekről, valamint hasznos tippeket ad arra, hogyan űzhetjük ki életünkből a mindennapi stresszt, mielőtt komolyabb betegségek okozójává válik.

A férfiak nem szívesen mennek el urológushoz, és nem szívesen beszélnek az intim problémáikról, pedig bármennyire is kényes a téma, a prosztatagondokról is beszélni kell! Ha pedig a tüneteket észleli, orvoshoz kell fordulni, mert akár életet is menthet. Dr. Tóth egy prosztatarákból gyógyult beteg történetén keresztül mutatja be a betegséget.

Ki ne érzett volna már olyat, hogy fel van fújódva, és mindjárt szétdurranna a hasa?! Dr. Tóth bemutatja, hogy a bevitt táplálék milyen utat jár be szervezetünkben, illetve hasznos recepteket ajánl, melyekkel csökkenthető a kínzó haspuffadás.

 

Tudomány: gyógyítás/pszichológia/fiziológia 
Viasat 3

MŰSORAJÁNLÓ

Március 8-án startol Dombóvári Istvánnal a Mém over
Jövő pénteken 20:00-kor a VIASAT3-on debütál Magyarország első, magyar fejlesztésű „mémshowja”, melynek minden adásában négy híresség mérkőzik meg egymással a mémbajnok címért. A Dombóvári István műsorvezetésével képernyőre kerülő talkshow-vetélkedőben a sztároknak az első körben egymás személyes – és általában kínos – történeteire, a másodikban pedig közéleti és bulvárhírekre kell megalkotniuk a leginkább passzoló mémet. A Mém over első adásaiban olyan hírességek mémesítik meg az életet, mint Ács Fruzsina, Fluor Tomi, Janklovics Péter, Járai Máté, Katz Dávid, Linczényi Márkó, Puskás-Dallos Peti vagy Rainer-Micsinyei Nóra.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat