RTL Gold
Dr. Tóth 61.
2018.01.16 05:50 - 06:45
Dr. Tóth 61.
tippek és tanácsok az egészséges élethez,2015
Alkoholfüggőség nőknél

Az alkohol kis mértékben orvosság, nagy mértékben méreg. Dr. Tóth bemutatja az alkoholizmust, valamint körüljárja annak kialakulását és következményeit fizikai és lelki szempontból is. Megtudhatják, mit tesz az alkohol a szerveinkkel valamint azt is, hova érdemes fordulnunk, ha ilyesmivel szembesülünk.

Az emberek nagy része legalább egyszer kipróbál valamilyen fogyókúrát élete során. Ez indokolt esetben akár még kedvező is lehet, de a túlzott fogyókúrának, a tökéletességre törekvésnek komoly egészségkárosító hatásai is lehetnek. Dr. Tóth anorexiával küzdő vendége saját maga mondja el, hogy éli meg betegségét.

A lakosság egyre nagyobb százaléka szenved lisztérzékenységben. A szervezet valamilyen okból önmaga ellen fordul és elpusztítja saját szöveteit. A gluténérzékenyek számára az egyetlen megoldás a teljes életmódváltás. Dr. Tóth utánajár vajon mennyire nehéz együtt élni ezzel a betegséggel.

 

Tudomány: gyógyítás/pszichológia/fiziológia 
Minimax

MŰSORAJÁNLÓ

Tappancs Hotel - országos premier a Minimaxon
Március 28-án tűzi képernyőre legújabb, egyben országos premiertartalmát a népszerű gyerekcsatorna Tappancs Hotel néven, ami kiváló szórakozást nyújt a kicsiknek rengeteg humorral fűszerezve, emellett edukációs üzenettel is bír az állatok gondozásával kapcsolatban.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 191 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat