RTL Gold
Dr. Tóth 64.
2017.09.28 23:00 - 2017.09.29 00:00
Dr. Tóth 64.
tippek és tanácsok az egészséges élethez,2015
Rák rizikófaktorok

Sajnos léteznek olyan daganatos megbetegedések, melyek tünetei csak akkor jelentkeznek, amikor már késő. Azonban szerencsére sok rákfajta esetében igaz az, hogy időben észlelve a problémát a betegség gyógyítható, ehhez azonban elengedhetetlen a megfelelő időközönkénti szűrővizsgálat. Dr. Tóth bemutatja, hogy milyen rizikófaktorok megléte esetén érdemes rendszeres szűrésre járni.

Zsibbadó ujjak, sajgó csukló: ez nem más, mint a csukló alagút-szindróma. Dr. Tóth bemutatja, hogy mit takar ez a betegség, és milyen házi és orvosi megoldásokkal enyhíthető a fájdalom.

Gondolta volna, hogy a hajápolási termékek akár öregíthetik is hajunkat? Dr. Tóth utánajár, hogy a napi szépségápolási szokásaink mit okoznak hajunknak, és egyáltalán egészséges-e hajat szárítani, vagy sem.

Sokan egyszerű horkolásnak hiszik, pedig akár valamilyen betegség is állhat mögötte, súlyos egészségügyi következményekkel. Ez az alvási apnoé, vagyis az éjszakai légzéskimaradás. Dr. Tóth sorra veszi a tüneteket, amelyek megléte esetén mindenképpen orvoshoz kell fordulni.

 

Tudomány: gyógyítás/pszichológia/fiziológia 
SkyShowtime kiemelt

MŰSORAJÁNLÓ

A Mancs őrjárat: A szuperfilm március 26-án érkezik
A nagy sikerű rajzfilm, a Mancs őrjárat: A szuperfilm március 26-án érkezik a SkyShowtime kínálatába. A gyerekek kedvenc szuperkutyusai új kalandokkal térnek vissza, kiváló szinkronszínészek közreműködésével.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 191 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat