M3 (online)
2024.05.06 10:25 - 11:25
Dús király madara
magyar bábfilm,1987
Három testvér vág neki a világnak, hogy megszerezzék apjuknak, az öreg királynak az egyetlen gyógyírt betegségére: az aranymadarat. A két idősebb fiú minden mozdítható kincset magával visz, hogy ezek révén jusson közelebb céljához. A legkisebb királyfi már üres zsebbel indul útnak: az ő fegyvere nem az arany, nem a kincs, hanem bátorsága, találékonysága, mindenekfelett pedig hűsége szeretett apja iránt.

Rendezte: Balogh Géza

Főszereplők: Czipott Gábor, Dörögdi Miklós, Gazdag László, Gruber Hugó, Kovács Marianna, Mult István, Pataky Imre, Gyurkó Henrik, Blasek Gyöngyi, Csajághy Béla, Erdős István, Joshi Bharat, Kalmár Éva, Varanyi Lajos, Bognár Péter, Csepely Péter, Cser Tamás, Domonkos Béla, Giovannini Kornél, Knapcsik József, Kosztolányi Kázmér, Miklóssy Dezső, Németh Tibor, Román Katalin 

ism. 
Gyerekműsorok: szórakozás 
Love Nature (HD / 4K)

MŰSORAJÁNLÓ

Hozzánk hasonló állatok
A Hozzánk hasonló állatok című sorozat újszerű és izgalmas módon mutatja be a természetet. Minden epizódban egy ritkán látott betekintést nyerhet egyes karizmatikus állatok összetett életébe, akik sokban hasonlítanak hozzánk.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 91 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat