RTL  (RTL Klub)
Egy rém modern család IV./1-2-3-4.
2017.10.01 02:35 - 04:00
Egy rém modern család IV./1-2-3-4.
amerikai vígjátéksorozat,2012-2013
(MODERN FAMILY 4)

Horgásztúra meglepetésekkel; A család kicsi kincse; Elszakad a cérna; A horkolóművész

1.

Gloria szeretné meglepni Jayt a szülinapján azzal, hogy gyermeket vár. Phil horgásztúrával lepi meg apósát. A bekötött szemű szülinapos természetesen a csónak helyett a vízben landol, és mérgelődik. Mitchell és Cam azon vitáznak, kistestvér helyett kapjon-e Lily egy macskát.

2.

Phil és Claire nagyon elérzékenyülnek, hogy Haley mégis főiskolára fog járni, és beköltöztetik a kollégiumba. A koravén Manny úgy gondolja, legjobb lesz, ha Jay és Gloria eljárnak egy szülői felkészítőre, nehogy valamit elrontsanak a babával. Mitchell és Cameron leszbikus szülőkkel kerülnek konfliktusba.

3.

Gloria, akin egyre jobban látszik a terhesség, nem hajlandó terhesruhákat hordani, mígnem az utcán az összes gomb fel nem mondja a szolgálatot az öltözékén. Phil arra készül, hogy műtétileg sterillé tegye magát, hiszen már úgysem akarnak gyereket.

4.

Phil, aki mindig is a bűvészkedés megszállottja volt, be nem teljesült álmait Luke-ban véli felfedezni. Jay nem tud aludni a terhes Gloria horkolásától, és szállodába megy aludni, miközben üzleti útként tálalja a dolgot.

Főszereplők: Ed O'Neill, Sofía Vergara, Rico Rodriguez, Julie Bowen, Ty Burrell, Sarah Hyland, Ariel Winter, Nolan Gould, Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet 

Sorozatok: humor/musical 

Hallássérültek számára feliratozva!
Digitális platformon eredeti hanggal is!
M2 / Petőfi

MŰSORAJÁNLÓ

Népi hangszereket mutat be az M2 új ismeretterjesztő sorozata
A hagyományos magyar népi hangszerek birodalmába vezeti a gyerekeket az M2 Gyerekcsatorna Ütemmutató című sorozatának folytatása. A zenészek ezúttal is a megszokott, zeneiskolai körülményektől eltérő módon csinálnak kedvet a hangszertanuláshoz.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat