PREMIER
Egyszer volt, hol nem volt II./17.
2018.04.19 21:40 - 22:40
Egyszer volt, hol nem volt II./17.
amerikai kalandfilmsorozat,2012
0.0 - 0 szavazat
(ONCE UPON A TIME)

1983-ban Curt Flynn és kisfia, Owen valahol Maine-ben az erdőben sátorozott, amikor váratlanul hatalmas vihar tört rájuk. A vihar elmúltával lakott településre akartak jutni, így kerültek Storybrookba, amelynek polgármestere, Regina Mills olyan nagy szeretettel fogadja őket, hogy legszívesebben nem is engedné el őket soha többé, és ennek érdekében Graham seriff segítségét is igénybe veszi. A jelenben Emma és David azon tanakodnak, hogyan tudnák megfékezni Reginát, aki el akarja pusztítani a súlyos állapotba került Mary Margaretet, Henry eközben elhatározza, hogy egyszer és mindenkorra véget vet a varázslatoknak, amelyek mindenkinek csak bajt okoznak.

Rendezte: Adam Horowitz, Edward Kitsis

Főszereplők: Lana Parrilla,Jennifer Morrison Lana Parrilla,Ginnifer Goodwin 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
A sorozat tartalma:
Emma Swan talpraesett nő, akinek óvadékügynökként az a feladata, hogy a legdörzsöltebb szökevénynek is a nyomára bukkanjon. Amikor azonban a születésnapján beállít hozzá egy kisfiú, és azt állítja, hogy ő Emma gyereke, akit tíz évvel ezelőtt örökbe adott, Emma alatt megbillen a talaj. Mikor visszaviszi Henryt a nevelőanyjához egy Maine állambeli kisvárosba, Storybrookba, a fiú, aki nyilvánvalóan a mesék megszállottja, azt állítja, hogy egy átok következtében a mesék szereplői ezen a helyen ragadtak úgy, hogy a mesevilág létezéséről sem tudnak. Miután rövid úton összerúgja a port Henry nevelőanyjával, Regina Mills-szel, akinek úgy tűnik, igen nagy hatalma van Storybrookban, Emma úgy dönt, egy időre a városban marad.
Viasat 3

MŰSORAJÁNLÓ

Április 19-én jön a Ki vele!, a WMN és a VIASAT3 közösségi talkshowja
A VIASAT3 és a WMN közös talkshowja – amely a Show&Game gyártásában kerül képernyőre április 19-től minden péntek este 20 órakor – egy magyar fejlesztésű, bátor, szókimondó formátum, ahol együtt élvezhetjük a korlátok nélküli gondolatcsere, a konstruktív vita és a közösséghez való tartozás élményét. Minden adásban egy-egy téma áll majd a középpontban, amelyet a műsorvezetőkkel, a meghívott vendégekkel és D. Tóth Krisztával járunk körbe. A beszélgetéseket a WMN két újságírója, Csepelyi Adrienn és Krajnyik Cintia moderálják majd, akik személyes történetekkel is kapcsolódnak a témákhoz. A műsort emellett D. Tóth Kriszta videóriportja, a „Breakout Room” is színesíti, ami egy privát interjú egy, a témához kapcsolódó, különleges vendéggel. A Ki vele! tehát egy izgalmas utazásra invitál, ahol bepillantást nyerhetünk a szerkesztőség életébe.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 191 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat