PREMIER
Egyszer volt, hol nem volt II./19.
2018.04.23 21:00 - 22:00
Egyszer volt, hol nem volt II./19.
amerikai kalandfilmsorozat,2012
0.0 - 0 szavazat
(ONCE UPON A TIME)

Gold megkísérli felébreszteni az amnéziába esett Belle emlékeit azzal, hogy igyekszik minél több időt vele tölteni. Regina azonban közbelép, és Goldnak a kocsmák mélyén kell felkutatnia szerelmét. A mesevilágban újabb mozzanatokat tudunk meg Belle és Zörgőfürge történetéről, akiknek a kastélyában Robin Hood tesz látogatást. Eközben Mary Margaret és David beavatják Emmát egy titkos tervükbe, amelyen már egy ideje dolgoznak.

Rendezte: Adam Horowitz, Edward Kitsis

Főszereplők: Lana Parrilla,Jennifer Morrison Lana Parrilla,Ginnifer Goodwin 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
A sorozat tartalma:
Emma Swan talpraesett nő, akinek óvadékügynökként az a feladata, hogy a legdörzsöltebb szökevénynek is a nyomára bukkanjon. Amikor azonban a születésnapján beállít hozzá egy kisfiú, és azt állítja, hogy ő Emma gyereke, akit tíz évvel ezelőtt örökbe adott, Emma alatt megbillen a talaj. Mikor visszaviszi Henryt a nevelőanyjához egy Maine állambeli kisvárosba, Storybrookba, a fiú, aki nyilvánvalóan a mesék megszállottja, azt állítja, hogy egy átok következtében a mesék szereplői ezen a helyen ragadtak úgy, hogy a mesevilág létezéséről sem tudnak. Miután rövid úton összerúgja a port Henry nevelőanyjával, Regina Mills-szel, akinek úgy tűnik, igen nagy hatalma van Storybrookban, Emma úgy dönt, egy időre a városban marad.
TLC

MŰSORAJÁNLÓ

Február 14-én új párkereső reality indul a TLC-n
Február 14-én indul a TLC-n a Szerelem és fordítás (Love and Translation) című új, párkereső reality, amelyben három amerikai férfi 12 nő között keresi a szerelmet egy tengerparti villában. Mi a bökkenő? Egyikük sem beszél angolul!  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat