PREMIER
Egyszer volt, hol nem volt II./21.
2018.04.25 21:00 - 22:00
Egyszer volt, hol nem volt II./21.
amerikai kalandfilmsorozat,2012
0.0 - 0 szavazat
(ONCE UPON A TIME 221 - SECOND STAR TO THE RIGHT)

Jobbra a második csillag

Amikor Regina nyomtalanul eltűnik, Emma azonnal Tamarára gyanakszik, de senki nem hisz neki, mondván féltékeny Neal menyasszonyára. Miután Bael az átjárón elhagyja a mesevilágot, Londonba kerül, ahol a Darling család házában megismerkedik Wendyvel és testvéreivel, akiket éjszakánként egy titkzatos árnyalak látogat meg. Lacey le van nyűgözve Gold varázserejétől, aminek tanúja lesz, amikor Gold segít Davidnek és Mary Margaretnek, hogy Regina nyomára jussanak.

Rendezte: Ralph Hemecker

Főszereplők: Ginnifer Goodwin, Jennifer Morrison, Lana Parrilla, Jared Gilmore, Josh Dallas, Robert Carlyle 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
A sorozat tartalma:
Emma Swan talpraesett nő, akinek óvadékügynökként az a feladata, hogy a legdörzsöltebb szökevénynek is a nyomára bukkanjon. Amikor azonban a születésnapján beállít hozzá egy kisfiú, és azt állítja, hogy ő Emma gyereke, akit tíz évvel ezelőtt örökbe adott, Emma alatt megbillen a talaj. Mikor visszaviszi Henryt a nevelőanyjához egy Maine állambeli kisvárosba, Storybrookba, a fiú, aki nyilvánvalóan a mesék megszállottja, azt állítja, hogy egy átok következtében a mesék szereplői ezen a helyen ragadtak úgy, hogy a mesevilág létezéséről sem tudnak. Miután rövid úton összerúgja a port Henry nevelőanyjával, Regina Mills-szel, akinek úgy tűnik, igen nagy hatalma van Storybrookban, Emma úgy dönt, egy időre a városban marad.
SkyShowtime kiemelt

MŰSORAJÁNLÓ

A Ted – Set MacFarlane díjnyertes eseménysorozata – február 22-én érkezik a SkyShowtime-ra.
A Ted-filmek előzménysorozatában 1993-at írunk, amikor Ted, a játékmaci (Seth MacFarlane) népszerűsége leáldozott. Jelenleg újra otthon, a massachusettsi Framinghamben él legjobb barátjával, a 16 éves John Bennettel (Max Burkholder), John szüleivel, Mattyvel és Susannel (Scott Grimes és Alanna Ubach), valamint unokatestvérével, Blaire-rel (Giorgia Whigham). Lehet, hogy Ted rossz hatással van Johnra, de egyúttal hűséges társ is, aki tűzbe menne a barátjáért.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 191 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat