RTL  (RTL Klub)
Éjjel-Nappal Budapest 1153.
2017.11.21 13:45 - 13:50
Éjjel-Nappal Budapest 1153.
magyar filmsorozat,2017
Tamara péntek este majdnem csókolózott Teóval, ez teljesen megzavarja. Le sem tagadhatná, hogy egyre jobban vonzza a férfi. Mikor még Gyöngyi is sürgeti, hogy jöjjön össze végre Teóval és járjanak, Tamara rájön, hogy ez neki nem megy. Nehezen ismeri be önmagának is, de képtelen szabadulni Joe emlékétől. Ezért úgy dönt, egyszer s mindenkorra tisztázza vele, lehet-e köztük még bármi is. Amikor találkozik Joeval, aki zavartan közli vele, hogy köztük mindennek vége, de még figyelmezteti, hogy vigyázzon Teóval. A megbántott Tamara erre dacosan otthagyja Joet.

Bori teljesen elkeseredett, hiszen már mindent bevetett, mégsem jutott közelebb Dávidhoz. Elképzelni sem tudja, mi lehet a baj. Karola azt tanácsolja neki, hagyja, hogy Dávid kezdeményezzen, akkor kiderül, hogy tényleg akarja-e Borit. Este a klubban Bori végre örülhet, ugyanis Dávid meglepetést ígér neki, ha munka után a házban vár rá.

Reggel Mesi felhívja Karesz és Milán a figyelmét arra, hogy mihamarabb munkát kellene keresniük maguknak. Karesz hamar elő is áll egy ötlettel: Kössék össze a kellemeset a hasznossal, és tegyék pénzzé problémamegoldó képességüket. Gyorsan neki is látnak a megvalósításnak. Létrehozzák az "Ötletbazár - a megoldó emberek nevezetű legújabb vállalkozásukat, és nem sokkal később már meg is kapják az első megbízást: egy kisiskolásnak segítenek a mateklecke elkészítésében, ám csúfos kudarcot vallanak.

 

Információk: dokumentumfilm/reality 

Hallássérültek számára feliratozva!
RTL  (RTL Klub)

MŰSORAJÁNLÓ

Új időpontban a Házon kívül és a XXI. század
2024.április 28-tól vasárnap esténként az RTL Híradó után várja nézőit a Házon kívül. Május 4-től szombatonként az RTL Híradó előtt látható a XXI. század című műsor.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 187 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat