RTL  (RTL Klub)
Éjjel-Nappal Budapest 1168.
2017.12.12 12:50 - 14:10
Éjjel-Nappal Budapest 1168.
magyar filmsorozat,2017
Bori magán kívül van az aggodalomtól, mert Karola még mindig nem bukkant fel. A tetováló szalonban sem tudja senki, hogy hol tartózkodhat. Bori szinte pánikba esik, amikor egy idegen férfi veszi fel Karola mobilját. Aztán kiderül, hogy az illető a mobilt egy kocsma előtt találta - de Karoláról továbbra sincs semmi hír. A többi lakótárs is belekapcsolódik a keresésbe, Roland különösen beveti magát, aki ezzel Borinak akar imponálni. De minden hiába, Karolának nem akadnak a nyomára. Amikor Bori már-már összeomlik az aggodalomtól, Roland vigasztalja.

Evelin örül, amikor Orsi elfogadja a bocsánatkérését, amiért elárulta a titkát Joenak. Bűntudatból felkarolja Orsit, az egész napot vele és Zoéval akarja tölteni. A nap folyamán azonban megismerkedik egy jó pasival, és egyre inkább úgy érzi, hogy Orsi kolonc a nyakán. Bűntudata miatt magával viszi Orsit bulizni, ahol azonban egymásnak ugranak, és Evelin hazaküldi a lányt. Orsi azonban Evelin tudta nélkül továbbra is ott marad, és leissza magát.

Tamara reggel megint összeszólalkozik Teóval és tönkreteszi a mobilját. Az ideges Tamarát a fodrászatban Joe unokahúga és Evelin várja, ahol Tamara igencsak meglepődik a hír hallatán, hogy Joe egy lányt nevel. Mivel Orsi a fodrászatban felejti az újonnan vásárolt ruháit, Tamara beugrik vele az albérletbe, ahol meghatja Joe gondoskodása és ismét közelebb kerülnek egymáshoz. Tamara vacsorát főz Joe-nak, de a jól induló helyzet a visszájára fordul.

 

Információk: dokumentumfilm/reality 

Hallássérültek számára feliratozva!
HBO Max

MŰSORAJÁNLÓ

Május 21-én indul az HBO Max-ot felváltó, kibővített Max
A Warner Bros. Discovery bejelentette, hogy továbbfejlesztett streaming-szolgáltatása, a Max május 21-én indul több európai országban. A Max egyesíti az HBO Max páratlan tartalomkínálatát, a Discovery szórakoztató, nem fikciós műsorait, valamint az Eurosport prémium szolgáltatását a világklasszis sporteseményekkel, hogy teljeskörű élményt nyújtson az egész háztartásnak friss tévésorozatokkal és ikonikus mozifilmekkel, kihagyhatatlan sportműsorokkal és bizonyos országokban vezető tévécsatornákkal – mindezt most először, egy helyen.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 191 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat