RTL  (RTL Klub)
Éjjel-Nappal Budapest 1169.
2017.12.13 12:55 - 14:15
Éjjel-Nappal Budapest 1169.
magyar filmsorozat,2017
Reggel a Bécy házban még mindig pánikhangulat van, mert Karola még mindig nem került elő. Mikor Bori nyomok után kutatva rábukkan Karola régi skicceire, azt hiszi, hogy végre sikerült valami támpontot találnia. Mind az adott helyre sietnek, ahol azonban csak Karola holmiját és néhány véres zsebkendőt találnak. A legrosszabbtól tartanak. Végül épségben megtalálják a lányt, de csak nagy nehézségek árán sikerül rávenniük, hogy hazamenjen.

Tamara még mindig teljesen kivan, hogy Joe szabadságra vágyva őt nem vállalta be, viszont befogadott egy kamaszt, de mikor aztán Teó reggel egy egyéjszakás kalandjával állít haza, úgy érzi, minden férfi csak szórakozik vele. Később Teó volt felesége, Éva is beállít a fodrászatba, és kiderül, hogy Teó már két hónapja nem fizet tartásdíjat a fiai után. Ettől aztán már tényleg nem tudja, mit gondoljon a férfiről. A feleséggel együtt konfrontálják Teót a tényekkel, és kiderül, hogy az teljesen eladósodott, amikor csődbe ment a kocsmája.

Evelin fontos interjúra készül. Ma jár le a Joe-tól kapott ultimátum: vagy talál magának munkát, vagy repül az albérletből. Evelint nagyon frusztrálja, mikor kiderül, hogy Totó is megpályázza az állást, és hogy az valami egészen más, mint amit gondolt. Így aztán a próbamunkánál meglehetősen hátrányba kerül, miközben Totó sikert sikerre halmoz. Evelin és Totó összevesznek, és az egyik alkalmazottnak kell csitítania őket. A főnök nagyon megharagszik rájuk, és mindkettőjüket ki akarja rúgni.

 

Információk: dokumentumfilm/reality 

Hallássérültek számára feliratozva!
TV2 Klub

MŰSORAJÁNLÓ

Szabó Zsófi a TV2 Klub nagykövete
Tíz év után visszatér a TV2-höz Szabó Zsófi, aki a március 8-án induló TV2 Klub nagykövete és a Mokka műsorvezetője lesz, emellett más produkciókban is feltűnik majd.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 191 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat