RTL  (RTL Klub)
PREMIER
Éjjel-Nappal Budapest 1173.
2017.12.18 20:05 - 21:25
Éjjel-Nappal Budapest 1173.
magyar filmsorozat,2017
Tamara reggelre találkozót beszélt meg az anyjával, Gyöngyivel, mivel Gyöngyi egy kis szekrényért akar elmenni, amit az interneten szerzett. Gyöngyi addig piszkálja Tamarát, hogy mondja már el, mi a helyzet vele és Teóval, amíg Tamara ingerülten feladja, és bevallja, hogy lefeküdtek egymással. Gyöngyiben rögtön felébred a kerítőnő. Spontán megkéri Teót, hogy jöjjön el velük a szekrényért. Amikor később Gyöngyi lakásában próbálják elhelyezni a szekrényt, Gyöngyi rázárja Tamarára és Teóra az ajtót. A várakozással ellentétben Tamaráék jól szórakoznak és remekül kijönnek egymással.

Dani, mivel nagy hatással volt rá a pénteki találkozás Evelinnel, nehéz szívvel szakít Lilivel, akit ez teljesen sokkol, és megsejti, hogy egy másik nő áll a dolog mögött. Dani meg akarja lepni Evelint a hírrel, hogy szabad, és Evelin ellenkezése ellenére rá tudja beszélni a lányt, hogy utazzon el vele pár napra. Bár Dani megígéri Evelinnek, hogy egy időre még titkolják a kapcsolatukat, de amikor Lili kétségbeesetten követeli tőle, hogy legyen őszinte, Dani mégis elmondja neki az igazat. A csalódott Lili erre felkeresi Evelint és kiosztja a lányt.

Karola visszahúzódott a csigaházába és még az sem rántja ki a letargiájából, hogy Krisztián izgalmas munkalehetőséget kínál a számára egy online tetováló magazinnál. Végül Bori barátságos unszolására Karola ráveszi magát, hogy legalább az esti live-tattoo eseményen részt vegyen a stúdióban. Az esten aztán be kell látnia, hogy még mindig ég benne a szenvedély a tetoválások iránt. Amikor az online magazin vezetője pontosan ezt látva azt mondja, hogy Karola ideális lenne a munkára, Karolában feltör az elfojtott fájdalom.

 

Információk: dokumentumfilm/reality 

Hallássérültek számára feliratozva!
HBO Max

MŰSORAJÁNLÓ

Az HBO MAX májusi filmajánlói
Májusban érkezik a platformra Stalone szuperhős filmje, a Szamaritánus, de látható lesz a thaiföldi barlangba rekedt gyerekcsapat kimentéséről szóló A tizenhármak c. film is.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat