RTL  (RTL Klub)
PREMIER
Éjjel-Nappal Budapest 1174.
2017.12.19 20:10 - 21:25
Éjjel-Nappal Budapest 1174.
magyar filmsorozat,2017
Evelin és Dani kitartanak amellett, hogy elmennek Bécsbe, hogy egy kicsit legyen idejük egymásra. Mialatt Evelinnek meg kell küzdenie a lakótársai értetlenségével, akik nagyon féltik attól, hogy mi lesz a vége, hogy ismét összejött Danival. Dani kénytelen megbántani a teljesen kikészült Lilit, és kiállni Evelin mellett. De Lili Mesi tanácsára úgy dönt, hogy harcolni fog Daniért, és ezért mérgesen hadat üzen Evelinnek. Közben felindultságában leesik a lépcsőn. Evelin sem egészen biztos a dolgában, s, de hiába kérdőjelezi meg Joe a döntését, elhatározza, hogy kitart terve mellett, és elmegy Danival. De mialatt Dani már a közös jövőjükről álmodozik.

Reggel tovább élesedik a fodrászat anyagi válsága. Szofi előbb újabb fizetési felszólításokat kap, majd kicsit arrébb még egy konkurens üzlet is megnyitja kapuit. A lány elhatározza, hogy körbenéz a konkurenciánál. Mikor ellátogat az üzletbe, legnagyobb rémületére ott találja Teót, aki épp a haját vágatja. Szofi úgy érzi, hogy az anyagi gondjain felül most még a bátyja is elárulta. Mérgesen elmenekül az üzletből. Később Teó elmagyarázza neki, hogy mi is volt a szándéka ezzel az akcióval, és bocsánatot kér húgától.

 

Információk: dokumentumfilm/reality 

Hallássérültek számára feliratozva!
Viasat History

MŰSORAJÁNLÓ

Műsorblokk: Róma vagy Egyiptom
Titánok küzdelmének lehetünk tanúi, ahogy az ókori Egyiptom és Róma verseng a Viasat History műsorán! Mindkét kor hatott mai világunkra; az egyiptomiak kiemelkedő matematikusok voltak, terület-és térfogatszámítási elveiket ma is használjuk; és a rómaiak nélkül nem lenne ilyen út-és vízvezeték rendszerünk.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat