RTL  (RTL Klub)
Éjjel-Nappal Budapest 1189.
2018.01.18 12:45 - 14:05
Éjjel-Nappal Budapest 1189.
magyar filmsorozat,2018
Lali Nikivel és Tamarával megérkezik Nyírparasznyára. Vilma nem érti, hogy a tűzifa felvágásához miért csak lányokat hozott a fia. Később megérkezik Joe, aki feszült lesz a helyzet miatt, hogy itt találja Tamarát, később kérdőre vonja Lalit. Lali esküdözik, hogy csak a vészhelyzetet akarta megoldani és az anyját méltó módon felköszönteni. Tamara is ki van akadva, hogy hülye ötlet volt Lalitól ez az utazás. Míg a lányok főznek, a fiúk fát vágnak, és tanúi lesznek egy a szomszédban zajló veszekedésnek. Vilmát ünnepli az egész vendégsereg, amikor a szomszéd lány - Lali egykori szerelme -, hozzájuk menekül és elbújtatják. hatalmas táncos buli kerekedik, ahol a nagybácsik nagyon megtáncoltatják Tamarát, aki Joe-hoz menekül lassúzni.

Lili próbálja derekasan viselni Dani visszatérését Bécsből, bár kikészíti az egész helyzet. Határozottan elzárkózik a fiú békülési kísérletei elől, de mikor az azt mondja neki, hogy ő tényleg komolyan gondolta a kapcsolatukat, újra feltámad benne a remény. Bori tanácsára fittyet hányva próbálja rábeszélni Danit, hogy próbálják meg újra. Aztán mikor a fiú határozottan lepattintja, Lili kétségbeesésében az alkoholhoz fordul.

Kareszék nyáridéző bulival készülnek Sári esküvőjére, amikor meglepődnek, mert Zsófika megjelenik a lakóhajón. Annak már kevésbé örül Karesz, hogy Zsófika Margóval és nem az anyjával érkezett Budapestre, hogy intézkedjen. De próbálnak jól szórakozni a kislánnyal. Amikor később Karesz összeveszik a Sári anyjával, Margó azt követeli a fiútól, hogy ne jöjjön el Sáriék esküvőjére. A dühös Karesz nem hajlandó eltűrni, hogy ezt megtiltsák neki! Később lehiggad, és belátja, hogy Budapesten kellene maradnia.

 

Információk: dokumentumfilm/reality 

Hallássérültek számára feliratozva!
SkyShowtime kiemelt

MŰSORAJÁNLÓ

Egy úr Moszkvában - minisorozat Ewan McGregor főszereplésével
Amor Towles azonos című, nemzetközi sikerregényének adaptációja, az A Gentleman in Moscow (Egy úr Moszkvában) című minisorozat Alexander Rostov grófról szól – akit az Emmy®- és Oscar®-díjas Ewan McGregor (Star Wars-filmek, Halston, Trainspotting) alakít –, aki az orosz forradalmat követően rájön, hogy dicső múltja ellenére a történelem a rosszfiúk között tartja számon.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat