RTL  (RTL Klub)
Éjjel-Nappal Budapest 1212.
2018.02.20 13:40 - 14:55
Éjjel-Nappal Budapest 1212.
magyar filmsorozat,2018
Mikor reggel Dani összefut a házban Evelinnel, aki jött, hogy elvigye a ruhái maradékát, próbál közeledni hozzá, de a lány, aki még mindig meg van bántva, visszautasítja. Amikor ráadásul még Lili is felbukkan - aki már hallott arról, hogy Dani kapcsolatának vége, és újra reménykedni kezd - Evelin kiakad, mert azt hiszi, hogy a fiú máris lecserélte Lilire. Dani elmenekül, mert idegesíti, hogy Lili vigasztalni próbálja. Eközben a frusztrált Evelin bosszúterveket szövöget.

Milán reggel elhatározza, hogy megszerzi a kisegítői állást Ayseék dönerezőjében, csak hogy imádottja közelében lehessen. De a terve csődöt mond, mert Ayse apja elhajtja. De Milán nem adja fel ilyen könnyen, és mindenáron próbálja meggyőzni Nihatot, hogy vegye fel. Még pár szót meg is tanul törökül, és végül tényleg sikerül elérnie, hogy Nihat felvegye - Ayse nagy bosszúságára. Milán égre-földre megesküszik a lánynak, hogy nem árulja el, hogy kettős életet él. De mikor megtudja, hogy Ayse egy hétre elutazik, és ő fogja helyettesíteni, eluralkodik rajta a frusztráció.

Lali reggel a szórólapozás miatt nyüszög. Szörnyű az idő, semmi kedve egész nap kint állni. Úgy érzi, boldogtalan. Lali felidézi, hogy mikor érezte magát legutóbb igazán jól, és arra jut, hogy akkor, amikor mulatóskirály volt. Lali elhatározza, hogy felkeresi Bécyt, ám meglepetésére ott találja Georgot is, aki még két évvel ezelőtt segített neki. Lali megkörnyékezi a férfit, de Georg lepattintja.

 

Információk: dokumentumfilm/reality 

Hallássérültek számára feliratozva!
Epic Drama

MŰSORAJÁNLÓ

Scarlet kisasszony és a Herceg IV.
A negyedik évadban Eliza átveszi a londoni nyomozóiroda, a Nash & Sons vezetését; a dolgok nem mennek teljesen simán, habár a család igyekszik segíteni.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 191 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat