RTL  (RTL Klub)
Éjjel-Nappal Budapest 1214.
2018.02.22 13:40 - 14:50
Éjjel-Nappal Budapest 1214.
magyar filmsorozat,2018
Szofi ismét összeveszik Tivadarral a fodrászattal kapcsolatos koncepción, mivel eltérő elképzeléseik vannak az üzletről. Szofi végül kompromisszumot köt: Tivadar szerez egy buszt, és azzal promotálják az üzletet, hogy az átmeneti időszakban is keressenek valami pénzt. A terv szerint kiállnak a busszal egy forgalmas térre, ahol helyben megcsinálják a vendégek frizuráját és sminkjét. Eleinte nincs nagy sikerük vele, ám amikor odaállnak Bécy klubja elé, és a buliba indulóknak is felajánlják szolgálataikat, az üzlet dübörögni kezd.

Lili Dani "tiltása" ellenére is elmegy az edzőterembe, ahol Dani és Tamás edzenek. Dani átnéz rajta, majd durván lerázza, mivel olyan érzése van, hogy Lili már zaklatja őt. Dani a teremben felemeli a hangját, és nagyon megbántja Lilit. Lili később elmegy Bécy házába, hogy bocsánatot kérjen a túlkapásai miatt. Dani nagyon higgadtan, de nyomatékosan a tudtára adja, hogy kár próbálkoznia, és pillanatnyilag szerinte a barátkozást is hanyagolniuk kellene, Lili érdekében.

Orsi reggel kibékül Marcival, ami cselekvésre ösztönzi Ivettet. Ivett megpróbálja lejáratni Orsit Marci előtt, hogy így verjen megint éket közéjük. A terve sikerül és a lány már győztesnek érzi magát, ám a táncóra végén Marci véletlenül meghallja, hogy mi is igazából Ivett terve. Marci nagyon felháborodik ezen, és azonnal szakít Ivettel.

 

Információk: dokumentumfilm/reality 

Hallássérültek számára feliratozva!
BBC Earth

MŰSORAJÁNLÓ

Szuper sebészek
Ismerkedjen meg a világ legjobb sebészeivel, akik rákos betegeknek életéért küzdenek. A Baby Surgeons készítőinek új dokumentumfilmjében egy úttörő sebészcsapat és pácienseik történetét követjük nyomon a világ vezető rákkezelő intézetében, a The Royal Marsden kórházban.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 196 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat