RTL  (RTL Klub)
PREMIER
Éjjel-Nappal Budapest 1230.
2018.03.19 21:40 - 22:50
Éjjel-Nappal Budapest 1230.
magyar filmsorozat,2018
Lili nagyon felszabadult és boldog, amiért tegnap Danival eldöntötték, hogy nem lesz abortusza. De mikor Karesz tudomást szerez a terhességről, és örül neki, lelkifurdalás kezdi gyötörni. Ám tartja magát a hazugsághoz, mivel Dani szeretettel áll a gyerekhez. Mesi viszont képtelen asszisztálni ehhez a színjátékhoz, és mérgesen megfenyegeti, hogy beköpi Karesznél.

Karola nagyon megbántódik, mikor még utoljára elmegy a tetováló stúdióba, és Dani hűvösen lerázza. Azonban a lány ragaszkodik hozzá, hogy megmagyarázza, miért döntött az elutazás mellett. Még a boksz terembe is követi Krisztiánt, hátha tud vele beszélni. Mikor ott tévedésből dulakodásra kerül sor, és Karola könnyebb sérülést szenved, Krisztián megtörik.

Lali reggel iszonyú lelkes: ma lesz a koncert! Timivel próbálnak, és közben be is próbálkozik a lánynál, aki elutasítja: Most nagyon izgul, de a koncert után majd igyanak valamit. A koncertre azonban nem kerül sor, mert megjön Bécy és Georg is, és Georg kibukik: ő kifejezetten megtiltotta Lalinak, hogy koncertet szervezzen ide. Bécy és Tamás lapítanak: valamit nagyon félreértettek... Georg megszünteti az együttműködését Lalival, és Timit is nagyon letolja. Lalit pillanatnyilag nem is érdekli a karrierje, mert Timiben látja a jövőt.

 

Információk: dokumentumfilm/reality 

Hallássérültek számára feliratozva!
Viasat Nature

MŰSORAJÁNLÓ

Írország vad szigetei Eoin Warnerrel
Írország smaragdként emelkedik ki Európa távoli részéből, nyugati szigetei mindig különleges szerepet töltöttek be mint az Atlanti-óceán előtti utolsó sziklatöredékek; Írország ezer évig az ismert világ legszélső részét jelentette, és az Atlanti-óceán által körülölelt szigetei számtalan állatnak nyújtottak végső menedéket, mielőtt belevesztek volna a nyugati óceán párájába.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat