RTL  (RTL Klub)
PREMIER
Éjjel-Nappal Budapest 1234.
2018.03.23 21:40 - 22:50
Éjjel-Nappal Budapest 1234.
magyar filmsorozat,2018
Joe a 43. születésnapját az azt követő reggelen is ünneplik, ahol nagyon izgatott lesz, mivel megtudja, hogy Tamara aznap érkezik meg a hajóútról. Végre itt a nagy lehetőség, hogy tisztázzák, hogyan tovább. Joe nagy reményeket táplálva indul útra az exéhez, de ott egyelőre csak Teót találja, aki szintén meg akarja nyerni magának Tamarát. A két férfi rögtön egymásnak esik, ám a döntés az éppen hazatérő Tamara kezében van.

Mikor Marci reggel megint a szexszel jön, Orsi besokall, és kiosztja a fiút. Cseppet sincs meggyőződve arról, hogy megbízhat Marciban, és hogy valóban ő az, akivel elveszítené a szüzességét. Evelin segítségével azonban később rájön, hogy szerelmes a fiúba, mint ahogy az is belé. Orsi ezért már hajlik a békülésre, ám ekkor megtudja, hogy haverjai előtt Marci azzal dicsekszik, hogy lefeküdtek egymással. A lány úgy érzi, hogy megalázták és elárulták.

Egy veszekedés során Laura Gábor fejéhez vágja, hogy már látni sem bírja tovább. Gábor persze megsértődik és bosszútervet kovácsol. Óriásplakátot készíttet magáról és kiteszi az Laura munkahelyére vezető úton, hogy mindig a lány szeme előtt legyen. Laura először nagyon felhúzza magát, de hű szövetségesével, Evelinnel aztán kegyetlenül visszavág.

 

Információk: dokumentumfilm/reality 

Hallássérültek számára feliratozva!
Viasat History

MŰSORAJÁNLÓ

Műsorblokk: Róma vagy Egyiptom
Titánok küzdelmének lehetünk tanúi, ahogy az ókori Egyiptom és Róma verseng a Viasat History műsorán! Mindkét kor hatott mai világunkra; az egyiptomiak kiemelkedő matematikusok voltak, terület-és térfogatszámítási elveiket ma is használjuk; és a rómaiak nélkül nem lenne ilyen út-és vízvezeték rendszerünk.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat