RTL+
PREMIER
Éjjel-Nappal Budapest 55.
2018.03.19 22:05 - 23:05
Éjjel-Nappal Budapest 55.
magyar filmsorozat,2013
Rita reméli, hogy Marci az új lakás mellett fog dönteni, de a fiú még mindig szkeptikus és habozik. Amikor Rita rájön, hogy Marci a bizalmába fogadta Anikót, a fiú kénytelen elmondani, hogy nem akar összeköltözni Ritával. Heves vita robban ki, melynek során Rita Marci szemére veti, hogy a fiú sosem szerette őt igazán. Ez Marcinak már túl sok, Hannához menekül, akinél élvezi a bonyodalommentes életet. Miközben Rita tovább csatározik Anikóval, és ráébred, hogy semmi esetre sem akarja elveszíteni Marcit, a szerelmes Hanna megcsókolja a fiút . Szexre is sor kerül közöttük.

Amikor Lali észreveszi, hogy Balázsnak tetszik Zsófi, azt tanácsolja a lánynak, hogy végre újra jöjjön össze valakivel Kristóf után. Zsófi erre sértődötten reagál, de aztán összeszedi magát, és hagyja, hogy az este egy csókkal záruljon Balázzsal. 

Információk: dokumentumfilm/reality 
Viasat History

MŰSORAJÁNLÓ

A nácik titkos tudományai
Amikor a II. világháború végén összeomlott a náci birodalom, napfényre kerültek a harmadik birodalom legsötétebb titkai, ez a sorozat újszerűen mutatja be a gonosz történetet, a biológiai kísérletektől a mérnöki csúcsteljesítményekig.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat