RTL+
PREMIER
Éjjel-Nappal Budapest 56.
2018.03.20 22:05 - 23:05
Éjjel-Nappal Budapest 56.
magyar filmsorozat,2013
Marci megrémül, amikor Hanna mellett ébred, és felfogja, hogy mi történt. Amikor Karesz elkezd veszekedni, Marci hazamenekül, és újra kibékül Ritával, azonban anélkül, hogy elmesélné neki, hogy hol töltötte az éjszakát. Rita rettenetesen boldog, és azt hiszi, hogy túl vannak a krízisen. Amikor Marci még egyszer találkozik titokban Hannával, hogy tisztázza vele, hogy senkinek nem szabad megtudnia, ami kettejük között történt, veszekedés kerekedik. Hanna beleszeretett Marciba, és nem tudja elfogadni a viselkedését. Marcinak lelkiismeret furdalása van, és beavatja az ügybe Anikót, aki szintén kevés megértést mutat iránta, és úgy gondolja, hogy Marci ne mondja el Ritának. Mialatt Marci reménykedik, hogy Hanna nem mondja el senkinek, ami történt, Hanna úgy gondolja, hogy Marci valójában táplál iránta érzelmeket, csak ezt nem vallja be magának.

Joe frusztráltan meséli Reginának, hogy Dia nem jelentkezik nála. Dia helyette Reginát hívogatja, aki viszont kinyomja a hívásokat. Végül Dia titokban megjelenik a műhelyben, ahol Reginát arra kéri, hogy még egyszer beszéljenek. Dia szakítani akar Joe-val, hogy csak Reginával lehessen. Regina megint nem tud ellenállni Diának. 

Információk: dokumentumfilm/reality 
Love Nature (HD / 4K)

MŰSORAJÁNLÓ

Ismerjük meg az állatok szuper érzékelő képességeit!
Azt feltételezhetjük, hogy az állatok ugyanúgy viszonyulnak az őket körülvevő világhoz, mint mi - de valójában ez nem is állhatna távolabb az igazságtól. Amit mi, emberek tapasztalunk, az csak a jéghegy csúcsa.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat