RTL+
Éjjel-Nappal Budapest 79.
2018.04.23 15:00 - 16:00
Éjjel-Nappal Budapest 79.
magyar filmsorozat,2013
Lalit inspirálja Misi és Szilárd gofris standja, és meg akarja győzni Gábort, hogy nyissanak együtt gofris standot, de az elutasítóan viselkedik. Azonban Lali nem hagyja annyiban a dolgot, és este módosított ötlettel áll elő: egy hot-dogost kellene nyitniuk! Gábor végül belemegy, és megünnepli Lalival e briliáns gondolat születését.

Ugyan a szex-szel nem buktak le, de Rita rajtakapja Kristófot és Nórát egy csók közben. Kristóf ki tudja magát magyarázni. Zsófi viszont mélyen csalódik nagynénjében, és szenvedélyes veszekedésbe torkollik a helyzet, amelynek során Zsófi már nem hagyja, hogy nagynénje megalázza.

Regina az Anikónak tett ígérete ellenére megjelenik este Dia bulijában, de megígéri, hogy jól fog viselkedni. Ezután azonban szinte azonnal nekiugrik Dia egyik barátnőjének, mert nem tudja kordában tartani a féltékenységét. Erre Diának elege lesz: jelenetet rendez, és végleg szakít Reginával. Regina teljesen összeomlik. 

Információk: dokumentumfilm/reality 
Viasat Explore

MŰSORAJÁNLÓ

A kínai nagy fal Ash Dykes-szel
Az angol extrém sportoló, Ash Dykes -három világrekord felállítója -számol be legutóbbi kalandjáról, a kínai nagy fal mentén tett hatalmas 21000 kilométeres utazásáról. Miután egyedült átkelt a Góbi-sivatagon, és eligazodott Madagaszkár sűrű dzsungelében.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 191 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat