RTL+
PREMIER
Éjjel-Nappal Budapest 80.
2018.04.23 23:05 - 2018.04.24 00:10
Éjjel-Nappal Budapest 80.
magyar filmsorozat,2013
Joe heves veszekedésbe bonyolódik Reginával, aki aggódik a barátjáért, amiért egyre rosszabb irányba változik. Amikor Joe idegesen elmegy Barbival, Csula újra előveszi Reginát, és megfenyegeti, hogy baj lesz, ha továbbra is beleszól Joe életébe. A találkozón a régi motoros haverokkal hirtelen felbukkan Barbi exbarátja, a féltékeny Adrián, és tettlegessé válik. Joe Barbi segítségére siet, és így összeverekszik Adriánnal. Barbi nagyon büszke Joe-ra, a hősére, és egyből szerelmet vall neki, amitől Joe-nak a lélegzete is eláll. Hazaküldi Barbit, és meg akarja vele szakítani a kapcsolatot, mert túl szorossá kezd válni számára ez az egész.

Nem csak Hanna szeretné megtudni, hogy ki a születendő gyermeke apja. Karesz és Marci is tudni akarják az igazságot. De a nőgyógyász azt állapítja meg, hogy Hanna nem is terhes, amit a lány szinte csalódottan vesz tudomásul. Annyira biztos volt benne. Amikor ott áll Marci és Karesz előtt, képtelen elmondani nekik az igazságot és azt hazudja, hogy Marci a gyerek apja.

Lali újra rendbe akarja szedni a hot-dogos standját és felbéreli Ritát, hogy lenge öltözékben csalogassa oda a vevőket. De egyszer csak ott terem a Közterület Felügyelet és a gyanútlan Gábornak ekkor lesz világos, hogy Lali nyilván nem foglalkozott a szükséges engedélyek beszerzésével.

 

Információk: dokumentumfilm/reality 
SkyShowtime kiemelt

MŰSORAJÁNLÓ

Április 23-án érkezik az Apples never fall drámasorozat
A sorozat alapjául szolgáló New York Times-bestseller regény szerzője Liane Moriarty. Az Apples Never Fall a látszólag tökéletes Delaney család történetét mutatja be. Az egykori teniszedzők, Stan (Sam Neill) és Joy (Annette Bening) eladták sikeres teniszakadémiájukat, és arra készülnek, hogy végre kiélvezzék munkájuk gyümölcsét.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat