RTL  (RTL Klub)
PREMIER
Elif - A szeretet útján I./132.
2018.03.20 16:50 - 18:00
Elif - A szeretet útján I./132.
török filmsorozat,2014
3.7 - 24 szavazat
(ELIF 1)

Efruz szívrohamot kap, és felhívja Melihet, ezért ő nem tudja elmondani Meleknek, hogy testvérek. Melih beviszi Efruzt a kórházba. Gonca meggyőzi Veyselt, hogy nála biztonságban van a CD. Tugcének nagyon hiányzik az anyja, ezért Aliye egyre dühösebb lesz Arzura, amiért ott hagyta. Aliye kijelenti, hogy nem tehetett mást, és ha Selim nem megfelelő menyasszonyt választ, neki sem engedi, hogy elvegye.

Rendező: Oguz Ayaz; Fulya Yavuzoglu

Főszereplők: Isabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin, Altug Seckiner; Volkan Colpan, Hasan Balliktaş, Ozanay Alpkan, Melis Cemre Cinar, Emre Kivilcim, Gülcin Tuncok, Dilara Yüzer, Batuhan Soncul, Aysun Güven, Pelin Calişkanoglu, Zeynep Ögren 

Sorozatok: dráma/melodráma 

Hallássérültek számára feliratozva!
Digitális platformon eredeti hanggal is!
A sorozat tartalma:
Elif édesanyja, Melek várandósan lett egy részeges férfi, Veysel felesége. Veysel ráadásul hatalmas kártyaadósságot halmoz fel és a bűnözők törlesztésül Elifet kérik cserébe. A súlyosan beteg Melek tudomást szerez az elképesztő tervről és legjobb barátnőjéhez, Ayséhoz fordul segítségért. Az utolsó pillanatban meg kell szöktetnie az alig 6 éves kislányt még mielőtt férje és a banda rátalálnak. Ayse ráadásul azt a feladatot kapja, hogy vigye el Elifet a gazdag Kenan házába, ahol az asszony dolgozik. A kislány nem tudja, hogy valójában biológiai apja házába kerül, aki szintén nem sejti, hogy Elif egy korábbi szolgálólánnyal szövődött törvénytelen kapcsolatának gyümölcse. Ráadásul Kenan felesége és gyermeke sem nézik jó szemmel a kis jövevényt és mindent megtesznek azért, hogy lehulljon a lepel a Kenan ház féltve őrzött titkáról.
National Geographic

MŰSORAJÁNLÓ

A bűn kereskedői negyedik évadában feltárulnak az alvilág legsötétebb bugyrai
Hogyan működnek a világ legveszélyesebb feketepiacai? Kik ezeknek az alvilági birodalmaknak az urai és mennyit hajlandóak kockáztatni dollármilliárdokért? A népszerű „A bűn kereskedői” sorozat új évadában Mariana van Zeller a bérgyilkosoktól a majomcsempészekig, a szexuális zsarolókon át a szervkereskedőkig olyan emberekkel beszélget, akiket személyesen aligha szeretnénk megismerni. A tízrészes negyedik évad első epizódja április 5-én, pénteken 21:00-kor látható a National Geographic csatornán.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 187 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat